Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία των Ευρυτανικών Συλλόγων της Αθήνας στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη στο Θησείο, με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Από πλευράς των Ευρυτανικών Συλλόγων που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία για την δημιουργία τράπεζας αίματος, που έχει ως σκοπό στο μέλλον, να καλύπτει τις αιμοδοτικές ανάγκες όλων των Ευρυτάνων.
Όσοι φίλοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν να δώσουν αίμα και επιθυμούν να δώσουν, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα να πάνε σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, λέγοντας, ότι είναι για την νεοσύστατη τράπεζα.
Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης, ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Πρόεδρος των Συλλόγων Βάλτου κ. Χρήστος Σαλαούνης, ο Δικηγόρος και πρώην υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Λάγαρης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Βηλαέτης, πολλοί Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Συλλόγων της Ευρυτανίας κλπ.
Για τις ανάγκες της ημέρας ο Σύλλογος της Βούλπης τύπωσε ειδικό ενημερωτικό και αναμνηστικό υλικό που δόθηκε σε όλους τους αιμοδότες και ο φούρνος Γρίβας στο Θησείο που ανήκει σε Ευρυτάνα προσέφερε σε όσους παραβρέθηκαν γλυκά και νερά.
Σε περίπτωση ανάγκης για αίμα ο ενδιαφερόμενος θα επικοινωνήσει με την κ. Διαμάντη Βασιλική, γραμματέα του συλλόγου Βούλπης για να διευθετήσει το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...