Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια εξοπλισμού και μεσινέζας, για το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος, του Δήμου Καρπενησίου.


Ο Δήμος Καρπενησίου κατόπιν των αρ. Α-607/29-03-2019 και αρ. Α-612/02-04-2019 Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης έγκρισης, δέσμευσης και διάθεσης πίστωσης, που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στη Διαύγεια, λαμβάνοντας ΑΔΑ: «6ΑΖΗΩΕΓ-Γ0Β» και «6Ω9ΙΩΕΓ-6ΓΚ» αντίστοιχα, προτίθεται να προβεί στην προμήθεια εξοπλισμού και μεσινέζας, για το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος, του Δήμου Καρπενησίου.
Παρακαλούμε, να καταθέσετε κλειστό φάκελο με οικονομική προσφορά, αφού λάβετε υπόψη τις τεχνικές εκθέσεις, στο πρωτόκολλο του Δήμου έως και τις  15 Απριλίου 2019  ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της υπηρεσίας. Στο φάκελο θα αναγράφονται ευκρινώς τα εξής:

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Για την αρ. πρωτ.: 5292/08-04-2019 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την                                 «προμήθεια εξοπλισμού και μεσινέζας, για το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος,
του Δήμου Καρπενησίου»

Κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Τον ανάδοχο βαρύνουν τα έξοδα μεταφοράς και παράδοσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις. Ο ΦΠΑ βαρύνει τον Δήμο. Δεν δίδεται κανενός είδους προκαταβολή. Η συνολική αξία της υπηρεσίας  θα εξοφληθεί στον ανάδοχο κατά 100% μετά την οριστική παραλαβή της προμήθειας, και εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή του τιμολογίου ή άλλου ισοδύναμου για πληρωμή εγγράφου και εφόσον προσκομιστούν τα νόμιμα δικαιολογητικά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
                Η παρούσα πρόσκληση διέπεται από τους περί προμηθειών του Δημοσίου Νόμους και διατάξεις καθώς και τις τροποποιήσεις αυτών, όπως αυτές ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...