Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ο Τάκης Καλύβας από το Πασπαρούσι υποψήφιος στο Συνδυασμό Του Πατούλη


Με τον Συνδυασμό του ΠΑΤΟΥΛΗ στην Ανατολική Αττική, κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος ο γνωστός Ευρυτάνας και κορυφαίο στέλεχος της ΔΕΗ, Δημήτρης (Τάκης) Καλύβας. Ο Δημήτρης Καλύβας κατάγεται από το Παπαρούσι του Δήμου Καρπενησίου, είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε, Τομεάρχης Μελετών περιοχής Μεσογείων (2012 έως σήμερα) ενώ διετέλεσε Τομεάρχης Κατασκευών περιοχής Αθήνας (2008-2012)

Δυναμική προσωπικότητα ασχολείται ενεργά χρόνια με τα κοινά, ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος (εκλογές 2002 και 2006) και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Καρπενήσι (1998)
Διετέλεσε Πρόεδρος Πολιτικής Κίνησης "Ευρυτάνων Ετεροδημοτών”, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (2000-2002) και Γραμματέας (1996-2000), Μέλος του Συλλόγου Πτ.Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ (από το 1993)
Μέλος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (από το 1986)
Επίσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Ιστορικό- Λαογραφικό Μουσειακού κέντρου Ευρυτανίας “Ο ΕΥΡΥΤΟΣ”, μέλος της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων και Εκδότης Εφημερίδας, δημοσιεύσεις άρθρων στο τοπικό τύπο για την Ευρυτανία. Να ευχηθούμε στο αγαπητό Δημήτρη καλή επιτυχία και σε αυτό το εγχείρημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...