Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ


Τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου επισκέφτηκε απόψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ευρισκόμενος από το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019, για διήμερη ξεκούραση στην Ανατ. Φραγκίστα του Δήμου Αγράφων.







Τον Μακαριότατο υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων στη ΣΩΤΗΡΑ, όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση τελετής λήξης της Κατασκηνωτικής περιόδου, ο επιχώριος Επίσκοπος, Μητροπολίτης Καρπενησίου.
Ο κ. Γεώργιος, ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την επίσκεψή του στις Κατασκηνώσεις, συνεχάρη τον π. Κων/νο Λιάπη και την πρεσβυτέρα Χριστίνα, για την καθοριστική συμβολή τους και όλους τους συντελεστές της λειτουργίας των Κατασκηνώσεων, που ως γνωστόν επαναλειτούργησαν επιτυχώς μετά από μια 10ετία, μετά τη επιστροφή τους από τη ΔΕΗ στην Εκκλησία, ανανεώνοντας το ραντεβού όλων για το επόμενο καλοκαίρι με την προσδοκία ότι οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν ακόμη καλύτερα.   
Ο κ. Ιερώνυμος παρακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και με το πέρας της ωραίας γιορτής, ευλόγησε τα παιδιά, συγχαίροντας όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.
Στην ωραία αυτή γιορτή παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και Αγράφων Θοδωρής Μπαμπαλής, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιλαρίων Λιάσκος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο εφημέριος Ανατ. Φραγκίστας π. Θωμάς Γκορόγιας, ο π. Θωμάς Χρυσικός, που φιλοξενεί των Μακαριότατο και αρκετοί γονείς των παιδιών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...