Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ


*Καιρό είχαμε να τα ξαναπούμε. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Πέρασαν ήδη 5 μήνες που στο τιμόνι του Δήμου Αγράφων, Τιμονιέρης είναι ο Αλέξης με καλούς συνοδηγούς που μέχρι τώρα το πάνε καλά το όχημα. Ωστόσο φαίνονται και κάποιες στραβοτιμονιές που ήταν καλό να αποφευχθούν καθότι το όχημα πέφτει σε λακκούβες που προκαλούν κραδασμούς.

*Το παλεύει ο Δήμος και καλά κάνει κυρίως στον τομέα της στελέχωσης με κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό. Θεωρώ ότι το πρόσωπο, Μηχανικό που θα έλθει ως «μεταγραφή» από το Καρπενήσι, έχει εμπειρία και γνώσεις να δημιουργήσει νέα στο κομμάτι αυτό. Ο εν λόγω Μηχανικός μάλιστα γνώστης του καλού ποδοσφαίρου έχει όλα τα στοιχεία να φτιάξει Τεχνική ομάδα αποτελεσματική και πολλαπλώς ωφέλιμη για τον Δήμο Αγράφων.

*Εξάλλου, όπως έλεγε και πρώην Πρωθυπουργός, «χρήματα υπάρχουν» και κακά τα ψέματα, ο Δήμος Αγράφων έχει γεμάτο Ταμείο, γύρω στα 4-5 "μύρια", με τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν και να γίνουν σημαντικά έργα στα χωριά μας.

*Καλό θα είναι επ΄ αυτού η νέα Τεχνική Υπηρεσία να δώσει βάσει και σε έργα που αφορούν τη νεολαία του τόπου μας και για να γίνω πιο σαφής, να δρομολογήσουν και να κάνουν έργα όπως, αθλητικές εγκαταστάσεις σε χωριά που έχουν παιδιά και σχολεία, ενώ δεν έχουν ούτε ένα γήπεδο αλλά και να στηρίξουν κάθε πολιτιστική δραστηριότητα. Ο νοών νοείτω.  

*Πολύς ντόρος και σωστά δικαιολογημένος για το έργο στα «Ακόνια» της Κρέντης από την Περιφέρεια. Δεν είναι δυνατόν να κατασκευάζονται τέτοιου είδους έργα και πολύ περισσότερο να παραμένουν μετέωρα στο χρόνο, ημιτελή και προβληματικά. Δεν ξέρω την τελική του μορφή, αλλά καλώς γνωρίζω ότι το έργο αυτό γίνεται για να προστατευτούν οι διερχόμενοι οδηγοί και δεν θέλω να πιστέψω αυτά που ακούγονται και λέγονται …  όπως και για κάποιο άλλο έργο που έγινε στο ίδιο χωριό …

*Όσον αφορά για τα Αιολικά στα πανέμορφα και ιστορικά βουνά μας για μια ακόμη φορά θα εκφράσουμε την αντίθεση μας στην όποια σκέψη εγκατάστασης ανεμογεννητριών – τεράτων πάνω στις κορυφογραμμές. Βέβαια το επίσημο κράτος και μαζί του το μεγαλύτερο κομμάτι της Τ.Α. σιωπηρά συμφωνεί παρότι προσπαθούν κάποιοι να πουν προς τα έξω το αντίθετο. Ξεκάθαρο ΟΧΙ στα Αιολικά και αντίσταση μέχρι τέλους σε όλους εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν την ευλογημένη γη μας σε κρανίου τόπο.

*Κάποια «παράξενα» ακούγονται τελευταία ότι συμβαίνουν σε χωριά του τόπου μας που σχετίζονται με συμπεριφορές ρασοφόρων. Καλό θα είναι να σταματήσουν άμεσα αυτοί που προκαλούν αυτά τα «παράξενα» και να επανέλθουν άμεσα στην τάξη, πριν γελάσει ο «κόσμος» μαζί τους.

*Σκέψεις, πολλές σκέψεις κορυφαίων προσώπων στο Δήμο Καρπενησίου, για μετακίνηση στο «Κλεινόν Άστυ» όπου εδρεύει ο Πρίγκηψ, μεσούσης ή προς το τέλος της θητείας. Θα μου πείτε ακόμα δεν ξεκίνησε η «θητεία» και κάνουν τέτοιες σκέψεις. Βεβαίως και όπως πληροφορήθηκα από σοβαρό πρόσωπο, τουλάχιστον 2 θα αξιοποιηθούν σε καίριες θέσεις παρά τω Δημάρχω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...