Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΣΙΑΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ


Ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Ευρυτανίας Δημοσθένης Τσιαμάκης συχνά πυκνά παρεμβαίνει στις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο μας, πάντα με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί αίσθηση.


Τούτη τη φορά ο έμπειρος πολιτικός με μια ξεχωριστή ποιητική παρέμβαση κάνει ξεχωριστή αναφορά στον ιό που μας ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες υμνώντας όμως τον Πρωθυπουργό της χώρας και φίλο παιδιόθεν Κυριάκο Μητσοτάκη για την εν γένει ουσιαστική και άκρως αποτελεσματική στάση του, ευχόμενος σύντομα το πρόβλημα αυτό να ξεπεραστεί.

3 σχόλια:

  1. Αυτος είναι ο Δημοσθένης.Στη πρεβεζα που περασε ως Νομάρχης το 1990 μεχρι και σήμερα χαιρει μεγάλης εκτιμησης,απ'ολους τους πολιτικούς χώρους.Σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Δημοσθένη αυτή η φωτογραφία πόσο σημαδιακή είναι.Βλέπεις τον ΚΩΝ/ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και σε πιάνει δέος.Πόσο διαφορετική θα ήταν σήμερα η Πατρίδα μας εάν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του.Βλέπεις τον Δημοσθένη και λες πόσο δίκαιο είχε που όργωσε το Νομό Πρέβεζας για να γίνει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ αρχηγός της Ν.Δ.( στο Νομό βγήκε Πρώτος).Άξιος συνεχιστής.Υ.Γ.Στο νομό μου πέρασαν αρκετοί Νομάρχες,μόνο έναν φωνάζουν με το όνομά του,τον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.Σπύρος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε Δημοσθένη!Ποιητικά δηλώνεις μιάν αλήθεια για τον άριστο χειρισμό της δύσκολης υγειονομικής κρίσεις,που πιστεύω ακράδαντα ότι επικροτεί,αν όχι όλος ο Ελληνικός λαός,σίγουρα όμως η συντριπτική του πλειοψηφία.Η θέση σου αυτή,για μένα δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο,γιατί πάντα την αλήθεια υπηρετούσες και ως Νομάρχης Πρέβεζας (1990-93),αλλά κι'απ'την εποχή που πρωτογνωριστήκαμε το 1971-729( Εσύ ως Έφεδρος Ανθ/λγός στον Εμπεσό κι'εγώ ως Υπασπιστής του 625 Τ.Π.-Άρτα).Κλείνοντας,θ'άθελα να σου πώ ότι την αλήθεια θα την κουβαλάς πάντα,ως πιστός και φιλότιμος Πατριώτης!Με εκτίμηση.Κώστας Πα"γεωργίου. Σχης(Π.Ζ.) τ.Δήμαρχος Πρέβεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...