Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Κατάθεση ψηφίσµατος και πορεία διαμαρτυρίας αύριο στο Καρπενήσι από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας


Το ∆.Σ. του Συλλόγου µας πραγµατοποίησε εξ αποστάσεως συνεδρίαση µε όσα από τα ∆.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεµόνων των σχολείων του νοµού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσµα του, τη ∆ευτέρα 18-5-2020 και στην οποία έγινε ενηµέρωση για τις αλλαγές που προβλέπονται στο νοµοσχέδιο για την Παιδεία, συζητήθηκαν εκπαιδευτικά θέµατα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα και εκφράστηκε η ανάγκη για συστράτευση και αντίδραση.

Αποτέλεσµα της συνεδρίασης ήταν η απόφαση να συνταχτεί κοινό ψήφισµα για το πολυνοµοσχέδιο της Παιδείας και την τροπολογία για την απευθείας µετάδοση του µαθήµατος, το οποίο συνυπογράφουν µε το ∆.Σ. του Συλλόγου µας, τα ∆.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεµόνων των σχολείων της πόλης του Καρπενησίου. Το ψήφισµα συντάχτηκε ώστε να κατατεθεί στον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης στο νοµό µας, τον Βουλευτή Ευρυτανίας, κ. Κοντογεώργο Κωνσταντίνο.
Η κατάθεση του ψηφίσµατος θα γίνει αύριο Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 19:00 στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή, από αντιπροσώπους των ∆.Σ. που συνυπογράφουν. Το ∆.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας καλεί τους συναδέλφους, τηρώντας όλα τα προβλεπόµενα µέτρα ασφαλείας, να παραβρεθούν την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 19:00 σε αυτή τη διαµαρτυρία προκειµένου να δηλώσουµε την αντίθεσή µας για τα νοµοθετήµατα που απαξιώνουν και υποβαθµίζουν το ∆ηµόσιο Σχολείο. Σηµείο συνάντησης µπροστά στο εστιατόριο 18:45.
Μετά την κατάθεση του ψηφίσµατος θα ακολουθήσει διαµαρτυρία στην πλατεία της πόλης με οµιλίες και ενηµερωτικό υλικό. Περιµένουµε την  συμμετοχή όλων.
Αγωνιζόµαστε για
• Να αποσυρθεί τώρα το αντιεκπαιδευτικό • Να καταργηθεί η απαράδεκτη απόφαση της Υπουργού µαθηµάτων. • Να ληφθούν άµεσα όλα σχολεία. • Να στηριχθεί το δηµόσιο σχολείο.

Για το ∆.Σ.
Η Πρόεδρος Τζιοβάρα
Η Γεν. Γραµµατέας  Κρεµοπούλου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...