Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Κερασοβιτών “Καραούλι” Ανακοίνωση Δ.Σ. για εκδηλώσεις και εκλογές στις 14 Αυγούστου


Η ανακοίνωση του Συλλόγoυ αναφέρει:
‘‘Το Δ.Σ του συλλόγου λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες συνθήκες με την πανδημία covid-19, αποφάσισε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, να μην πραγματοποιηθεί η πολιτιστική εβδομάδα με τον τρόπο που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια.
Με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων θα οργανωθούν εκδηλώσεις και δράσεις οι οποίες θα ανακοινώνονται έγκαιρα, τόσο με έντυπα μέσα όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο σύλλογος.
Επίσης φέτος θα διεξαχθούν και οι εκλογές του συλλόγου, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Ως ημέρα συνέλευσης ορίζεται η Τετάρτη 12 Αυγούστου και ως ημέρα εκλογών η Παρασκευή 14 Αυγούστου. Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν εκ νέου με ανακοίνωση. Όποιος ή όποια επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ παρακαλούμε να το κάνει ως την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο τηλέφωνο 6988219605, στην αντιπρόεδρο του συλλόγου Δήμητρα Καράνη’’.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...