Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

EΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία των Αγράφων χτύπησε χθες, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, και σήμανε την έναρξη μιας ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς για μικρούς και μεγάλους ,με τον καθιερωμένο αγιασμό και φυσικά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του covid-19.










Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Αγράφων κος Καρδαμπίκης με τους Αντιδημάρχους κο. Αθανασίου και κο. Μάκκα καθώς και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Ρογκά, βρέθηκαν στο χωριό των Αγράφων όπου μαζί με την Πολιτευτή του Νομού Ευρυτανίας κα. Οικονόμου, έδωσαν το παρόν στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου.

Οι Αντιδήμαρχοι κα. Σουλιώτη και κος Ζαχαράκης παρευρέθηκαν στον αγιασμό των σχολείων της Τοπικής Κοινότητας Ραπτοπούλου ενώ ο Αντιδήμαρχος κος Νταβαρίνος βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Βαλαώρας και η Αντιδήμαρχος κα. Νταλαφούρα στην Τοπική Κοινότητα Δυτικής Φραγκίστας. Στα σχολεία της Γρανίτσας βρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κα. Κοτρώνα και στης Δαφνούλας ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μπράζιας.

Στο Δημοτικό Σχολείο Κρέντης, με 36 μαθητές – Δημοτικό – Νηπιαγωγείο, τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων – Αγράφων π. Ευάγγελος Φεγγούλης, παρουσία του Προέδρου του Κερασοχωρίου Χρήστου Κοσμά, των δασκάλων και των γονέων.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...