Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ

Καθώς βγαίνουμε από την πανδημία αναδεικνύεται το τέλμα στο οποίο είμαστε βυθισμένοι ως κοινωνία αν και η συντριπτική πλειοψηφία θαρρώ δεν νοιάζεται, δεν συγκινείται και απασχολημένη στην καθημερινότητά της και τα προβλήματα που γεννούν οι παθογένειες του παραμελημένου τόπου μας. 

Μετά τα εμβολιαστικά χαστούκια που φάγαμε ήλθαν και τα θανατηφόρα με απόλυτη επιτυχία εκατό τοις εκατό στη Μονάδα Επιτυχούς Θνησιμότητας. Παγκόσμια πρωτιά. Αφήστε τον κόσμο να πεθαίνει. Αφήστε το Αγρίνιο στην πλήρη εγκατάλειψη. Χωρίς πανεπιστημιακή εκπαίδευση, χωρίς ανάπτυξη οι επιβιώσαντες αγρινιώτες χωρίς προοπτικές και χωρίς ελπίδα σωτηρίας, θα γίνουν εσωτερικοί μετανάστες όσοι μπορούν. 

Οι υπόλοιποι μοιρολατρικά θα σφίξουν το ζωνάρι τους και σαν πρόβατα στο μαντρί θα περιμένουν γραμμή από το κόμμα η και χωρίς γραμμή ασύντακτα θα πάνε όταν έλθει ή ώρα στο αρμεκτήριο της κάλπης. Εντός του έτους θα γίνει και η απογραφή του πληθυσμού και περίπου θα συμβεί αυτό που συνέβη το 2011. Ο Δήμος Αγρινίου θα εμφανισθεί με πληθυσμό 80.000 κατοίκων. Σε 2-3 χρόνια η ΕΛ-ΣΤΑΤ θα βγάλει τα τελικά αποτελέσματα και ο πληθυσμός μας θα είναι 105.000. Το μοναδικό παράδοξο σε όλη την Ελλάδα που το 25 % των κατοίκων να είναι εσωτερικοί μετανάστες. 

Υπάρχει εξήγηση; Βεβαίως. Είναι φανερό ότι οι Αγρινιώτες εξακοντίζονται σε άλλες πόλεις είτε για να σπουδάσουν τα παιδιά, είτε για να υπηρετήσουν τη θητεία τους είτε για να εργασθούν αφού εδώ δουλειές και ανάπτυξη δεν υπάρχουν σαν να μην είμαστε στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας αλλά σαν να ζούμε σε χώρα των βορείων συνόρων μας. Έτσι μας κατάντησαν οι ανίκανοι ή ανήμποροι να αντιδράσουν πολιτικοί μας απέναντι στην κακοβουλία των Πατραϊκών ορέξεων. 

Όσο για τη διαίρεση της Π.Ε. που θα έβαζε τάξη σε κάποια πράματα και θα ξερίζωνε παθογένειες ούτε κουβέντα. Θα έλθει ακολούθως η πολιτεία και θα πει όπως το έκανε εφέτος. Βάζω πλαφόν στις χρηματοδοτήσεις των πόλεων που δεν είναι πρωτεύουσες Π.Ε. Έτσι μικρές πόλεις θα βρεθούν χρηματοδοτούμενες περισσότερο από το Αγρίνιο του ραγιαδισμού και του μαρασμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ – Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...