Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

 

Με λαμπρότητα και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκαν και εφέτος οι τιμητικές εκδηλώσεις για το εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 σε όλο το Δήμο Αγράφων.

Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων η μαθητιώσα νεολαία παρέλασε, τιμώντας τους ήρωες του ’21, ενώ σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες που λειτουργούν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις.











Στην έδρα του Δήμου, στο Κερασοχώρι, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Ηλίας Μάκκας, ενώ το παρόν έδωσαν επίσης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγράφων, ο εφημέριος του χωριού, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Καραγιάννη-Λαθύρη Βασιλική, ο Διοικητής του ΑΤ Κερασοχωρίου κ. Θωμάς Σιορίκης και ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κοσμάς.
Στη Δ.Ε. Απεραντίων, και συγκεκριμένα στη Γρανίτσα, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε καταθέτοντας στεφάνι, η Αντιδήμαρχος κ. Αννέτα Κοτρώνα, ενώ το παρών έδωσαν ο τοπικός Πρόεδρος κ. Θωμάς Σκόνδρας και ο Πρόεδρος της ΤΚ Λιθοχωρίου κ. Επαμεινώνδας Κατσιάδας.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Δημητρόπουλος βρέθηκε στη Δυτική Φραγκίστα ενώ η Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρία Νταλαφούρα έδωσε το παρών στην Παλαιοκατούνα. Εκεί βρέθηκαν επίσης και οι τοπικοί Πρόεδροι, κ. Χρήστος Γαλανός και κ. Γιώργος Διώτης αντίστοιχα.
Στο Ραπτόπουλο, η κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Μπράζια ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ζαχαράκης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γρηγόρης Παπαθανάσης, ο τοπικός Πρόεδρος κ. Σεραφείμ Τριαντάφυλλος και η ΕκπρόσωποςΤΚ Λεπιανων κ. Μαρία Γεωργαλή.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης πλήθος δημοτών και επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...