Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2022

Η Οργάνωση Καρπενησίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ που με την δράση τους συνέβαλλαν στο να κατακτήσει η «Πανσπουδαστική ΚΣ» 2 έδρες στο ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Δασολογίας μετά από πολλά χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτό είχε την δική του συμβολή στο ιστορικό αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών 2022 που ανέδειξαν την «Πανασπουδαστική ΚΣ» σε 1η δύναμη για πρώτη φορά από το 1986! 

Συγκεκριμένα η Πανσπουδαστική έφτασε στο 33,43% σημειώνοντας σαρωτική άνοδο και κατακτώντας την πρωτιά στο σύνολο σχεδόν των ΑΕΙ: ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, Πάτρα, Γιάννενα, Κρήτη, αλλά και σε μικρότερα ιδρύματα όπως το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» αποτέλεσε κόλαφο για την κυβερνητική πολιτική στα Πανεπιστήμια. Είναι σαφής καταδίκη της πολιτικής του κλεισίματος σχολών, της υποχρηματοδότησης, της υποβάθμισης των πτυχίων, της αστυνομοκρατίας. 

Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» είναι εγγύηση ότι θα δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, για δημόσιες δωρεάν σπουδές, για πτυχία με επιστημονική και επαγγελματική αξία. 

Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» είναι μήνυμα αντιπολεμικό, μήνυμα ελπίδας και συμπόρευσης με όλο τον λαό ενάντια στην ακρίβεια και την αντιλαϊκή πολιτική.

Συνεχίζουμε πιο δυνατά στον δρόμο της ανατροπής!

ΟΒ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...