Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σύλλογος Ευρυτάνων Β.Ελλάδας Το Βελούχι - Καλό παράδεισο γιατρέ...

 Αποχαιρετήσαμε σήμερα τον Ευρυτάνα λαμπρό επιστήμονα και άνθρωπο Λεωνίδα Μανωλίδη, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής του Συλλόγου μας.

O Λεωνίδας Μανωλίδης γεννήθηκε στη Γρανίτσα του νομού Ευρυτανίας.
Γιός του παπα - Σπύρου και της Σοφίας Μανωλίδη . Ήταν πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα Ωτορινολαρυγγολόγου. Είχε μετεκπαιδευτεί επί σειρά ετών στην Πανεπιστημιακή Ωτοριν/κή Κλινική του Freiburg Γερμανίας και σε ειδικά τμήματα στις ΗΠΑ.
Είχε αναγορευτεί διδάκτωρ από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Freiburgτης Γερμανίας. Επιστήμονας με πλούσιο συγγραφικό και κοινωνικό έργο έχοντας λάβει σειρά διακρίσεων.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ωτοριν/κή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε την ειδικότητα του Ωτορινολαρυγγολόγου. Μετεκπαιδεύτηκε επί σειρά ετών στην Πανεπιστημιακή Ωτοριν/κή Κλινική του Freiburg Γερμανίας, όπως και σε ειδικά τμήματα στις ΗΠΑ.
Μας αποχαιρέτησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας την παγκόσμια ιατρική κοινότητα κι εμάς τους Ευρυτάνες φτωχότερους...
Καλό ταξίδι πρόεδρε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...