Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ – ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Για μια ακόμα φορά η ΚΟΒ Καρπενησίου του ΚΚΕ βρέθηκε έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στη Ζηνοπούλου ενάντια στην ακρίβεια στο ρεύμα , τα καύσιμα, τα είδη διατροφής και ένδυσης, τις ζωοτροφές.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τον λαό να διεκδικήσει εδώ και τώρα ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα προστασίας του εισοδήματος των φτωχών αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου.

Η σημερινή οικονομία “αντέχει” τη μείωση της φορολογίας στα κέρδη των λίγων, αλλά όχι την κατάργηση του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Η σημερινή οικονομία “αντέχει” τις δεκάδες φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές, αλλά όχι μέτρα ενίσχυσης των συστημάτων Υγείας, αυξήσεις στις συντάξεις, επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης.

Η σημερινή οικονομία “αντέχει” πολεμικούς εξοπλισμούς-μαμούθ, αλλά όχι την κατάργηση των "πράσινων" φόρων στην Ενέργεια, τη γενναία μείωση και το πλαφόν στις τιμές σε βασικά είδη διατροφής, την επιδότηση ενοικίου για λαϊκά νοικοκυριά.

Η σημερινή οικονομία “αντέχει” ο λαός να πληρώνει κάθε χρόνο πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ για τις πολεμικές ανάγκες του ΝΑΤΟ και τώρα να πληρώνει την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά “δεν αντέχει” την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τις εργατικές-λαϊκές κατοικίες, την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες κ.ά.

Κριτήριο των απαιτήσεων του λαού, των εργαζομένων, των φτωχών αυτοαπασχολούμενων αποτελεί η ζωή τους, η δική τους αντοχή και οι ανάγκες τους και όχι οι προτεραιότητες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Να μην πληρώσει άλλο ο λαός τον πόλεμο και την κρίση τους!

Καμία αναμονή! Με πάλη και αλληλεγγύη να επιβάλουμε ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης του λαού! Οργανωνόμαστε στα σωματεία, στους μαζικούς φορείς, συγκροτούμε επιτροπές ενάντια στην ακρίβεια στις γειτονιές.

Φρένο στην ακρίβεια και τον εμπαιγμό, μέτρα προστασίας για όλο τον λαό.

Καρπενήσι 17-6-22

το Γραφείο της Κ.Ο Ευρυτανίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...