Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους μαθητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου καθώς και του παρακείμενου 2ου Γυμνασίου που διεκδικούν ένα ανθρώπινο και ασφαλές σύγχρονο σχολείο.

Είναι βαριές οι ευθύνες τόσο των προηγούμενων δημοτικών αρχών (κατά τη διάρκεια της εκπόνησης της μελέτης, της κατασκευής και της παραλαβής του έργου) όσο και της τωρινής δημοτικής αρχής που ενώ βρίσκεται 12 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Καρπενησίου ζητάει υποκριτικά συγγνώμη γιατί δήθεν "δεν πρόλαβε".

Η Κ.Ο του ΚΚΕ θεωρεί ότι είναι επικίνδυνη η λογική "να κλείσει το σχολείο", γιατί η ζωή έχει δείξει ότι αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί για συγχώνευση και οριστικό κλείσιμο.

Η δημοτική αρχή οφείλει να βρει τον τρόπο για να λειτουργήσει το σχολείο με ασφάλεια και να ΕΓΓΥΗΘΕΙ αυτήν την ασφάλεια. Να σταματήσει να κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να μην ενοχληθεί η κεντρική διοίκηση "εις τας Αθήνας". Να μπει μπροστά και να οργανώσει την διεκδίκηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να ξεκινήσει άμεσα το έργο.

Η Κ.Ο του ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού και θα τα καταθέσει ως αναφορά στη Βουλή, μέσω της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

 

Καρπενήσι, 20-3-23

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...