Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ - Γιατί πάμε με Συλλογική Ηγεσία; Είναι ένας νέος πολιτικός πολιτισμός!

Ενωθήκαμε ισότιμα κατ᾿ απαίτηση όλου του ελληνικού λαού που έμεινε πολιτικά ορφανός εξ αιτίας της μετάλλαξης των παραδοσιακών κομμάτων σε υπόδουλα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Λέμε κατηγορηματικά: φτάνει πια με τους ανάξιους πολιτικούς επιγόνους και τους φέροντες γνωστά πολιτικά επώνυμα! 

Δεν μας τιμά ως λαό η κληρονομική δυναστεία, που καταργεί την αληθινή Δημοκρατία! Όλοι θα κρίνονται κατ᾿ αξίαν και με τους αγώνες τους! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όλοι ως φυσικά πρόσωπα, με κάθε Δημοκράτη Πατριώτη που δέχεται την Πολιτική Συμφωνία. Ο ένας επικεφαλής εξ άλλου, είναι στόχος συκοφαντίας, εξόντωσης, εξαγοράς, εκβιασμού, συναλλαγής και υπονόμευσης. 

Αν γίνουμε και εμείς αρχηγικό κόμμα θα έχουμε πολλούς υποψήφιους αρχηγούς και από κάτω στημένους προσωπικούς μηχανισμούς ανάδειξης και αλληλοϋπονόμευσης, άρα και ενδεχόμενης διάσπασης. Τα κατεστημένα σκοταδιστικά μέσα ελέγχου συνειδήσεων θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τον δικό τους εκλεκτό. Δεν είμαστε ένα από τα ίδια. Δεν κάνουμε αγώνα προσωπικών απολαβών! 

Τα σημερινά κόμματα είναι συμμορίες μεριδιούχων εξουσίας δίχως αρχές. Δεν αντιγράφουμε αποτυχημένα πρότυπα. Τα στελέχη της Συλλογικής Ηγεσίας, δεν θα αναδεικνύονται από κλίκες με τις συνηθισμένες στημένες ψηφοφορίες, αλλά μέσα από κοινούς πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Δεν θα κομματιάσουμε την ενωμένη βάση μας για το χατίρι κανενός. Επομένως οι αρχηγοκεντρικές αντιλήψεις δεν μας αφορούν! Προχωράμε με συνέπεια λόγων και έργων! Γίνε και εσύ ισότιμος συμπρωταγωνιστής μαζί μας! Μετά τις εκλογές θα προχωρήσουμε σε ένα Δημοκρατικό Συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...