Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτο και όμως αληθινό. Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Με ένα καινούργιο ασθενοφόρο ενισχύθηκε την Πέμπτη 23/11 ο τομέας ΕΚΑΒ Μεσολογγίου το οποίο και τέθηκε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα. Το ασθενοφόρο αυτό δεν αποτελεί αποτέλεσμα προμήθειας του υπουργείου ή άλλου κρατικού φορέα αλλά δωρεά της κυρίας Αθηνάς Παπαχρήστου, από το Μεσολόγγι. Η κυρία Αθηνά που ούτε επιχειρηματίας είναι ή ήταν, ούτε προέρχεται από οικονομικό «τζάκι», αλλά είναι μια συνταξιούχος αγρότισσα που ζει στο Μεσολόγγι δώρισε το ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ με τον όρο ότι αυτό θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου. «Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας.


Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κυρία Αθηνά.

Αξίζει να τονιστεί ότι το μόνο «αντίδωρο» που ζήτησε χαριτολογώντας, η κυρία Αθήνα είναι όταν διέρχεται έξω από το σπίτι της το συγκεκριμένο ασθενοφόρο να χτυπά την σειρήνα! Παρόντες σήμερα στη λιτή εκδήλωση για την παράδοση από την ίδια του ασθενοφόρου ήταν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης και η διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Ελένη Φιλιπποπούλου, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας, Αγ. Κανελλοπούλου, και στελέχη του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...