Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΣΤΙΣ 700.000,00 ΕΥΡΩ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Γ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ»

Ξεπερνάει τις 700.000,00 ευρώ, η σχετική Μελέτη Διαρρύθμισης του υφιστάμενου κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου ¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ»¨, (η αρχική Μελέτη ήταν ύψους 506.087,90 ευρώ) που βρίσκεται στην Ανατ. Φραγκίστα, γενέτειρα στου μεγάλου πολιτικού και Πρωθυπουργού της Ελλάδος.  Την εν λόγω Τεχνική Μελέτη με άλλες δυο, έχει υποβάλει  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2020, ο Δήμος Αγράφων.

Οι άλλες δυο αφορούν την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΔΡΟΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΧΡΥΣΩΣ (Ύψος Χρηματοδότησης: 91.000 ευρώ) και την  ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, μετά τα όσα έγιναν και γράφτηκαν για την κατάργηση, ως ΝΠΔΔ, του Καφαντάρειου, του Μουσείου Βίνιανης - Κορυσχάδων και άλλων στους  Δήμος Καρπενησίου και Αγράφων.

Περιμένουμε να γίνουν πράξη τα προαναφερθέντα και αναγγελθέντα από τον Δήμο Αγράφων, γιατί όλα αυτά τα Ιδρύματα, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διακονούν τον πολιτισμό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...