Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Τη διαβεβαίωσή του ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας έδωσε σήμερα ο νέος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος - Το επίσημο Πρόγραμμα της Ενθρόνισης

Τη διαβεβαίωσή του ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου έδωσε σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, ο νέος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.


Το Πρόγραμμα της Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου
Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 11 π.μ. στα όρια των Νομών Φθιώτιδος και Ευρυτανίας θα γίνει η υποδοχή του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό. Στη συνέχεια, στις 11,15 π.μ., μπροστά στον Ιερό Ναό της Παναγίας, θα γίνει η υποδοχή του νέου Ποιμενάρχη μας, από τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νικόλαο Σουλιώτη, τις τοπικές αρχές, τον ιερό κλήρο και τον λαό. Θα ακολουθήσει πομπή παρουσία του Μακαριωτάτου και πολλών Αρχιερέων, μέχρι την κεντρική πλατεία και από κει στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδος όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης. Το απόγευμα από τις 7 μέχρι και τις 9 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τις ευχές των αρχών και του λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...