Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Ο.Π.ΕΚ.Ε.Π.Ε

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παλαιοκατούνα  την Δευτέρα 18/4/2016 ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Ο.Π.ΕΚ.Ε.Π.Ε για τους αγρότες της Ευρυτανίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και το Δήμο Αγράφων, με θέμα την ορθή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016.

Ο προϊστάμενος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε Λαμίας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι αναφέρθηκαν λεπτομερώς στο θέμα των Κοινοτικών Ενισχύσεων και τον τρόπο υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν εντυπωσιακή καθώς, μετά την κινητοποίηση που οργανώθηκε από την Περιφέρεια, την ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 150 κτηνοτρόφοι του Νομού.
Από την Π.Ε. Ευρυτανίας συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός  και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ Κατερίνα Καλαντζή μαζί με Υπηρεσιακούς Παράγοντες. Εκ μέρους του Δήμου Αγράφων συμμετείχε ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεόδωρος Τσιάμης και κ. Αποστόλης Μάκκας.  

Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας έκανε εκτενή αναφορά στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής του Κώστα Μπακογιάννη για το αγροτικό τομέα της περιοχής. Συγκεκριμένα έγινε αναφορά για τα προγράμματα εμβολιασμού του ζωικού κεφαλαίου που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τις εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας που εκτελούνται σε καθημερινή βάση, για την υλοποίηση του προγράμματος του Αγροτικού εξηλεκτρισμού αλλά και για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης η οποία αναμένεται να δώσει προστιθέμενη αξία στα τοπικά προϊόντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...