Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τεράστια η επιτυχία της Ασφάλειας Καρπενησίου Βρήκαν φυτεία με 1300 δενδρίλια

Πάνω από 1.300 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, εκρίζωσαν άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ Ευρυτανίας από ορεινή δύσβατη περιοχή. 
Η φυτεία εντοπίστηκε σε απόκρημνη και δυσπρόσιτη δασική περιοχή στον οικισμό Γρανά του χωριού Πρόδρομος στα όρια της Ευρυτανίας με την Αιτωλοακαρνανία. Ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -1.278 δενδρύλλια κάνναβης,
ύψους από 20 εκατοστά ως 1 μέτρο και 75 εκατοστά. Η φυτεία εκτείνονταν σε έξι ειδικά διαμορφωμένα ανισόπεδα επίπεδα.
Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:


Στο πλαίσιο μεθοδικών και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, με σκοπό την καταπολέμηση της οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε χθες (24-09-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε απόκρημνη και δυσπρόσιτη δασική περιοχή, πλησίον του Οικισμού «Γρανά» της τοπικής κοινότητας Προδρόμου Ευρυτανίας, μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, ο εντοπισμός της φυτείας, η οποία εκτείνονταν σε έξι (6) ειδικά διαμορφωμένα ανισόπεδα επίπεδα, πραγματοποιήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ και Β’ Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.
Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (1.278) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαινόταν από (0,20) έως και (1,75) μέτρων, ενώ εντός της φυτείας εντοπίστηκαν πρόχειρο κατάλυμα και αυτοσχέδια παρατηρητήρια.
Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...