Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγράφων

Συνεδριάζει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγράφων για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.    Έγκριση του 4ου Πρακτικού(Έλεγχος – Εγκυρότητα Δικαιολογητικών Κατακύρωσης) του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων».
2.    Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ του Συνοπτικού Διαγωνισμού της Προμήθειας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων της Δ.Ε. Αγράφων».

3.    Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ του Συνοπτικού Διαγωνισμού της Προμήθειας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων της Δ.Ε. Απεραντίων».
4.    Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ του Συνοπτικού Διαγωνισμού της Προμήθειας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων της Δ.Ε. Ασπροποτάμου».
5.    Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ του Συνοπτικού Διαγωνισμού της Προμήθειας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων της Δ.Ε. Βίνιανης».
6.    Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ του Συνοπτικού Διαγωνισμού της Προμήθειας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων της Δ.Ε. Φραγκίστας».
7.    Συγκρότηση Επιτροπής «Διενέργειας Διαγωνισμού για έργα συνολικού Προϋπολογισμού μέχρι 1.000.000,00€» (περίπτωση 8α άρθρου 221 του Ν.4412/2016)  έτους 2017.
8.    Συγκρότηση Επιτροπής «Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης προσφορών μελετών, παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών» (περίπτωση 9α άρθρου 221 του Ν. 4412/2016) έτους 2017.
9.    Αντιλογισμοί.
10. Ψήφιση Πιστώσεων.                                                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...