Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Διακήρυξη ανοικτού συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού

Ο Δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών ενίσχυσης προσωπικού μαγειρείου για την  α. Μαθητική Εστία και   β. για τους  Παιδικούς  Σταθμούς  Δήμου Καρπενησίου. 

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της υπηρεσίας ανέρχεται σε 52.497,75 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου, την 15/02/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ,. κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.
Εάν ο διαγωνισμός δεν διεξαχθεί την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία, τότε ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί, χωρίς καινούργια δημοσίευση, την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον ίδιο τόπο και ώρα.
Αντίγραφα διακήρυξης και πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο προμηθειών του Δήμου. Αρμόδια υπάλληλος : Τομαρά Σωτηρία , Τηλ: 22373 50030 , Δ/νση: Ύδρας 6, Καρπενήσι, Τ.Κ: 361 00.
Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση : www.karpenissi.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...