Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ο Αίολος πήρε το Κύπελλο επικρατώντας του ΑΠΟΚ Βελούχι στον τελικό με 1-0

Με το γκολ-πέναλτι του Κώστα Ρούσση στο 86ο λεπτό, ο Αίολος κατέκτησε το κύπελλο Ευρυτανίας, σε ένα κλειστό ματς με σκορ 1-0 επί του ΑΠΟΚ. Ο 27ος τελικός κυπέλλου Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. 

Ο Αίολος του Σπύρου Λέντα πήρε τον τίτλο 4 λεπτά πριν το φινάλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Ρούσση, αφού προηγουμένως στην φάση είχε προηγηθεί μεγάλη χαμένη στιγμή του Λαρυμνιώτη φορ. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας πρόσεξαν τα μετόπισθεν τους και όταν τους δινόταν οι προϋποθέσεις προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη είχε και αυτός αρκετά καλά διαστήματα, όπου δημιούργησε τις ευκαιρίες για το γκολ. Κυρίως στα μισά της επανάληψης όπου απώλεσε 2-3 καλές στιγμές, όμως στην συνέχεια ο Αίολος έδειξε να έχει περισσότερη θέληση και αντοχές, με τον Δημήτρη Τσιλιμέκη να υποπίπτει σε ολέθριο λάθος και πέναλτι που έκρινε τον τελικό.
Ο κυπελλούχος Αίολος θα εκπροσωπήσει το νομό μας στον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών, ενώ οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν μια εβδομάδα αργότερα για το πρωτάθλημα.

Αίολος (Σπύρος Λέντας): Παπαβασιλείου, Φούκας, Παρασκευόπουλος, Αζακάς, Ζαραβέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπόνιας, Στύλα(89΄ Μούργκας), Ρούσσης, Καραχαλίδης, Νικολάου

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Δημητρίου, Λάππας, Κουτσουπιάς, Χαλλής(65΄ Ντουφεκιάς), Κουτσούμπας(81΄ Φλωράκης), Μπουγιώτας, Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος

Διαιτητής: Κώστας Διώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...