Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Γ. ΓΚΑΡΙΛΑ. Δ. ΒΟΝΟΡΤΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ - Ο Μ. ΛΑΠΠΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου

Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Καρπενησίου, με θητεία από 01/03/2017 μέχρι 31/8/2019, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες ως εξής:


1. Τον κ. Παντελεήμονα Χαλκιά καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Κρίσεων και Συντήρησης Υποδομών και Δικτύων και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Κτημενίων και τη Δημοτική Ενότητα Δομνίστας.

Ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες  σε θέματα:
α. Διαχείρισης Κρίσεων – Πολιτικής Προστασίας, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 8)
Στο έργο του επικουρείται από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κεραμάρη Δημήτριο με ευθύνη για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων Πολιτικής Προστασίας.
β. Υποδομών και Δικτύων, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Τμήματος Υποδομών και Δικτύων), πλην των αρμοδιοτήτων σε θέματα Ηλεκτροφωτισμού και Συντήρησης Δημοτικών Κτηρίων, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Γραφείου Ηλεκτροφωτισμού και Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων)
γ. Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 17)

Ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες:
α)Η ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Κτημενίων και στη Δημοτική Ενότητα Δομνίστας, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματέα του Δήμου.
β) Η παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Κτημενίων και στη Δημοτική Ενότητα Δομνίστας, σε συνεργασία με τον αρμόδιο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο.
γ) Η μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Κτημενίων και στη Δημοτική Ενότητα Δομνίστας.
δ) Η υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Κτημενίων και της Δημοτικής Ενότητας Δομνίστας.
ε) Η συνεργασία με τους Προέδρους των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ) Η μέριμνα για τα αδέσποτα και ανεπιτήρητα ζώα στα όρια της δημοτικής Ενότητας Κτημενίων και της Δημοτικής Ενότητας Δομνίστας


2. Τον κ. Κουτρομάνο Ταξιάρχη καθ΄ύλην Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Συντήρησης - Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Στόλου.

Ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες  σε θέματα:
α. Τοπικής Οικονομίας, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 12), πλην των αρμοδιοτήτων σε θέματα Υποστήριξης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας και Απασχόλησης καθώς και Ανάπτυξης και Προώθησης Τουρισμού, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 12, α) Αρμοδιότητες Γραφείου Υποστήριξης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας και Απασχόλησης και β) Αρμοδιότητες Γραφείου Ανάπτυξης και Προώθησης Τουρισμού).
β. Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 13, παρ. 1.4 α) Αρμοδιότητες Γραφείου Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας)
γ. Συντήρησης και Διαχείρισης Δημοτικών Γυμναστηρίων, Κολυμβητηρίου και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 14, παρ. 1.3 β) Αρμοδιότητες Γραφείου Δημοτικών Γυμναστηρίων, Κολυμβητηρίου και Αθλητικών Εγκαταστάσεων)
δ. Εθελοντισμού και Νεολαίας όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 14, παρ. 1.3 δ) Αρμοδιότητες Γραφείου Εθελοντισμού και Νεολαίας)
ε. Μηχανολογικού εξοπλισμού, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού)
στ. Ηλεκτροφωτισμού και Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Γραφείου Ηλεκτροφωτισμού και Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων)
ζ. Διαχείρισης Κοιμητηρίων όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Γραφείου Διαχείρισης Κοιμητηρίων)


3. Την κα Κονιαβίτη- Ζαρμακούπη Ευδοξία, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Καρπενησίου.

Ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες  σε θέματα:
α. Οικονομικών Υπηρεσιών, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 13, παρ. 1.3)
Ειδικότερα για την υπογραφή των χρηματικών ενταλμάτων και των συνοδευόντων αυτών δικαιολογητικών
β. Δημοτικών Προσόδων, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 13, παρ. 1.4 β) Αρμοδιότητες Γραφείου Δημοτικών Εσόδων, Φόρων και Τελών και γ) Αρμοδιότητες Γραφείου Ταμείου)

Ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες:
α)Η ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Καρπενησίου, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματέα του Δήμου.
β) Η παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Καρπενησίου, σε συνεργασία με τον αρμόδιο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο.
γ) Η μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Καρπενησίου.
δ) Η υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Καρπενησίου.
ε) Η συνεργασία με τους Προέδρους των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ) Η μέριμνα για τα αδέσποτα και ανεπιτήρητα ζώα στα όρια της δημοτικής Ενότητα Καρπενησίου.

4. Τον κ. Βονόρτα Δημήτριο, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τεχνικών Έργων, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Πρασίνου και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς και τη Δημοτική Ενότητα Προυσού.

Ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες  σε θέματα:
α. Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 11, γ)Αρμοδιότητες Γραφείου Διαφάνειας, δ) Αρμοδιότητες Γραφείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μηχανογραφικής Υποστήριξης).
Στο έργο του επικουρείται από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Σταμάτη  Δημήτριο με ευθύνη για τον συντονισμό των δράσεων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μηχανογραφικής Υποστήριξης.
β. Τεχνικών Έργων, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Τμήματος Τεχνικών Έργων)
γ. Διαχείρισης Περιβάλλοντος, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 15, Αρμοδιότητες Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος)
ε. Χωροταξίας και Πολεοδομίας, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 16)

Ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες:
α)Η ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Ποταμιάς και στη Δημοτική Ενότητα Προυσού, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματέα του Δήμου.
β) Η μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Ποταμιάς και στη Δημοτική Ενότητα Προυσού.
γ) Η υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς και της Δημοτικής Ενότητας Προυσού.
δ) Η συνεργασία με τους Προέδρους των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ) Η μέριμνα για τα αδέσποτα και ανεπιτήρητα ζώα στα όρια της δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς και της Δημοτικής Ενότητας Προυσού.

5. Την κα. Γκαρίλα- Διαμαντή Γεωργία, καθ΄’υλην Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Δομών Αλληλεγγύης και Παιδείας και  κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Φουρνάς.

Ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες  σε θέματα:
α. Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, και Πολιτισμού, όπως αυτά περιγράφονται στον σχετικό Ο.Ε.Υ. (άρθρο 14) πλην των αρμοδιοτήτων σε θέματα Δημοτικών Γυμναστηρίων, Κολυμβητηρίου και αθλητικών Εγκαταστάσεων και σε θέματα Εθελοντισμού και Νεολαίας.
Στο έργο της επικουρείται από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρου Ιωάννη με ευθύνη για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.
β. Ελέγχου αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των δομών αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας που λειτουργεί ο Δήμος Καρπενησίου είτε μέσω των οργανικών του μονάδων, είτε μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησής του.

Ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος ασκεί τις κάτωθι αρμοδιότητες:
α)Η ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Φουρνάς, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματέα του Δήμου.
β) Η παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Φουρνάς, σε συνεργασία με τον αρμόδιο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο.
γ) Η μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Φουρνάς.
δ) Η υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Φουρνάς.
ε) Η συνεργασία με τους Προέδρους των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ) Η μέριμνα για τα αδέσποτα και ανεπιτήρητα ζώα στα όρια της δημοτικής Ενότητας Φουρνάς.

Β. Οι ως άνω οριζόμενοι Αντιδήμαρχοι έχουν την αρμοδιότητα έκδοσης και υπογραφής όλων των αποφάσεων, εγγράφων, δικαιολογητικών, πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων που σχετίζονται με τις ανωτέρω ανατιθέμενες καθ’ ύλην αρμοδιότητες.
Γ. Τις καθ’ ύλην και τις κατά τόπον αρμοδιότητες:
α) του Αντιδημάρχου κ. Παντελεήμονα Χαλκιά που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτρομάνος Ταξιάρχης, ενώ τις αρμοδιότητες
β) του Αντιδημάρχου κ. Κουτρομάνου Ταξιάρχη  που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Βονόρτας Δημήτριος, ενώ, τις αρμοδιότητες
γ) του Αντιδημάρχου κ. Βονόρτα Δημητρίου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί η Αντιδήμαρχος κα  Κονιαβίτη – Ζαρμακούπη Ευδοξία, ενώ, τις αρμοδιότητες
δ) της Αντιδημάρχου κας Κονιαβίτη- Ζαρμακούπη Ευδοξίας που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί η Αντιδήμαρχος κα  Γκαρίλα – Διαμαντή Γεωργία, ενώ τις αρμοδιότητες
ε) της Αντιδημάρχου κας Γκαρίλα – Διαμαντή Γεωργίας που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ.  Παντελεήμων Χαλκιάς
1. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των ανωτέρω τις αρμοδιότητες ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.
2. Από τους ανωτέρω οριζόμενους Αντιδημάρχους αντιμισθία θα λαμβάνουν οι, κ. Κουτρομάνος Ταξιάρχης, κ. Βονόρτας Δημήτριος  και η κα Γκαρίλα – Διαμαντή Γεωργία, ενώ δεν θα λαμβάνουν ο κ. Παντελεήμων Χαλκιάς και η κα Κονιαβίτη – Ζαρμακούπη Ευδοξία.
3. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Κουτρομάνος Ταξιάρχης που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Χαλκιά Παντελεήμονα.
4. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία εβδομαδιαία εφημερίδα της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...