Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Με επιτυχία το 5ο Αντάμωμα Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων
















Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 29 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε το 5ο Αντάμωμα Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων στην κεντρική πλατεία των Αγράφων.
Αρκετοί Σαρακατσαναίοι αντάμωσαν κάτω από τα ψηλά πλατάνια, όπου πριν χρόνια οι πατεράδες και οι παππούδες τους ξαπώστεναν και έφτιαχναν τα κονάκια τους.

Ο Δήμος Αγράφων ήταν συνδιοργανωτής του ανταμώματος, όπως και η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ενώ το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, οι Αντιδήμαρχοι Αποστόλης Μάκκας και Θεόδωρος Τσιάμης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βάσω Φεγγούλη, Γιώργος Κίτσιος, Γιώργος Παπαδημητρίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης και ο τέως Βουλευτής Κώστας Τσιγαρίδας, τοπικοί πρόεδροι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορεών και αρκετός κόσμος.
Η ευχή του προέδρου του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων κ. Χρήστου Αυδή είναι να γίνει κάποτε το μεγάλο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στα Καμάρια των Αγράφων.
Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής τόνισε πως αυτό το έργο αποτελεί ένα στοίχημα για το Δήμο και θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή του. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...