Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Κρέντης Αγράφων της Ι.Μ. Καρπενησίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας (ΦΩΤΟ)


Με κατάνυξη, τελέσθη χθες Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στον Ι. Ναό Αγίου Νεκταρίου Κρέντης Αγράφων της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου.





Προεξήρχε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Συριανός συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου του Ναού πρωτοπρεσβυτέρου π.Ευαγγέλου Φεγγούλη, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αγράφων και Αγραίων.
Πέραν των Ενοριτών και των παιδιών του Σχολείου του χωριού, στον Ναό προσήλθαν, ευλαβείς προσκυνητές, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασίος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλατζή  και οι υποψήφιοι Π. Σ. Δώρα Ράπτη και Γιώργος Παπαδήμος   
Στην ομιλία του ο π. Νήφωνας αναφέρθηκε θεοπνεύστως στον Ακάθιστο Ύμνο και στην μοναδική προσωπικότητα της Υπεραγίας Θεοτόκου, ζητώντας από τους πιστούς να την επικαλούνται ανά πάσα στιγμή στη ζωή τους, καθότι η Παναγία μας ως μεσίτρια, είναι αυτή που οδηγεί τον άνθρωπο στον Χριστό και πρεσβεύει για τη σωτηρία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...