Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Τ.Α. και όπως όλα δείχνουν το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει τόσο στο Δήμο Καρπενησίου με τους Σουλιώτη – Λερογιάννη να είναι οι βασικοί διεκδικητές του θρόνου και τον πρώτο να έχει ένα σαφές προβάδισμα. Εκλογές όμως είναι και όλα μπορούν να συμβούν.


Στο Δήμο Αγράφων γίνεται αγώνας δρόμου από τους υποψηφίους για την συγκρότηση δυναμικού ψηφοδελτίου. Όμως παρά τις μεγάλες προσπάθειες τους, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμη κλείσει πρόσωπα σε αρκετά χωριά, γεγονός που τους έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Μάλιστα συγκεκριμένος Συνδυασμός, «κινδυνεύει», να κατεβάσει ψηφοδέλτιο χωρίς ισχυρή υποψηφιότητα σε πρώην Δ.Ε. Πάντως όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση δυσκολεύει και δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις.  

Όσον αφορά την Περιφέρεια, οι εκλογές είναι ντέρμπι, με τον Σπανό να έχει ένα προβάδισμα, χωρίς αυτό να του εξασφαλίζει σιγουριά για την τελική επικράτηση. Στην Περιφέρεια, που θα πάμε σε 2η Κυριακή, όλα τα «παιχνίδια» ανοιχτά.

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΕΞΠΕΡ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Δεν πέρασε πολύς καιρός που ο εξπέρ της κωλοτούμπας ξαναχτύπησε. Μετά την προ ενός μηνός και βάλε δημοσιοποίηση της «συγκλονιστικής» επιστολής του και των «συγκλονιστικών» του προτάσεων για 63 πρόσωπα «ικανά» να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο δυναμικό στο Δήμο Αγράφων, και την τραγική εξέλιξη που είχε γι΄ αυτόν η «πρότασή» του αυτή, εμφανίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, αφήνοντας αιχμές για τους δυο υποψηφίους. Μετά από την κίνησή του και μη μπορώντας να αντέξει χωρίς νέα κωλοτούμπα, σήμερα επανήλθε εντελώς διαφοροποιημένος, υποστηρίζων συγκεκριμένη εκ των δυο υποψήφια την οποία προ ημερών κατηγορούσε σφόδρα …. Για να δούμε την επόμενη εβδομάδα τι θα λέει η καινούργια επιστολή του… Κρίμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...