Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΝΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ .... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗ


Κάτοικοι του Δήμου Αγράφων
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ένα είναι σίγουρο , ότι όποιος και να εκλεγεί δήμαρχος θα συνεχίσει το έργο των προκατόχων του βάζοντας πλάτη στην συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής που μας εξαθλιώνει όλο και περισσότερο. Άλλωστε πότε κανένας εκλεγμένος τοπικός παράγοντας δεν ασχολήθηκε με τα σοβαρά προβλήματα  του τόπου μας, αλλά ούτε ήρθε ποτέ σε ρήξη  με την κεντρική εξουσία και τις αντιλαϊκές  πολιτικές που οδηγήσανε σε ακραία φτωχοποίηση  του λαού μας.

Φαίνεται ξεκάθαρα και από την ομιλία του επικεφαλή της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ  ΑΓΡΑΦΩΝ στο Ραυπτόπουλο, ο οποίος δεν έκανε καμία αναφορά στις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων  ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που με τις αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων πού εφαρμόσανε , εξαθλίωσαν τον λαό προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, και απλά αρκέστηκε σε παροχολογίες ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΑΦΩΝ παλεύει για δημόσια σύγχρονη δωρεάν παιδεία χωρίς διακρίσεις για όλα τα παιδιά   -  δημόσια σύγχρονη δωρεάν υγεία που να καλύπτει  όλες τις ανάγκες των κατοίκων χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθούν εκτός νομού – όχι στην εμπορευματοποίηση της ενέργειας , που σημαίνει κανένα αιολικό πάρκο στα Άγραφα .

ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ Ο ΑΓΡΑΦΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ  ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ  ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...