Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Δήμο Αγράφων στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2019


 Η Ενορία Κρέντης της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, μετά πολλής χαράς ανακοινώνει στον ευσεβή λαό και τους επισκέπτες της ότι, συν Θεώ, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 θα υποδεχθούμε στην Κρέντη τα χαριτόβρυτα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, επί τη εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

Η υποδοχή των ιερών λειψάνων θα πραγματοποιηθεί πλησίον του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης το απόγευμα της Δευτέρας 2/9/ 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. από τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο. Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.Τα ιερά λείψανα θα παραμείνουν στην Κρέντη μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 3 Αυγούστου 2019 προς αγιασμόν ευλαβών Ενοριτών και των ευσεβών προσκυνητών της Θεοσώστου Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Το πρόγραμμα
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Ώρα 7.00 μ.μ.: Υποδοχή ιερών λειψάνων πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κρέντης
Ώρα 7.45 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου
ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Ώρα 7.30 – 10.30 π.μ.: Όρθρος – Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ΄ Αρτοκλασίας και λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νεκταρίου.
Ώρα 6.30 μ.μ. Παρακλητικός Κανών των Αγίων

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...