Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΜΑΣ: ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα φιλοξενούμε στο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΒΗΜΑ, μια νέα στήλη με σχόλια και παρατηρήσεις "έξω απ΄ τα δόντια", από τον νέο συνεργάτη μας τον οποίο και καλωσορίζουμε. 


*Καλησπέρα.. Μπορεί κάποιος να μας δώσει μια απάντηση.... Γιατί ο κ Καρδαμπικης δεν έκανε τίποτα για να κρατήσει τον τελευταίο μηχανικό του δήμου. είχε το περιθώριο ένα μήνα σχεδόν, και πως ερμηνεύεται αυτή του την κίνηση; Μήπως για ............ άλλους λόγους; Γιατί δεν γίνεται και δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς μηχανικό.

*Επίσης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, κ Καρδαμπικη είστε Δήμαρχος Αγράφων και ανήκουμε στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, βουλευτής Ευρυτανίας είναι ο κ Κοντογιώργος, περιφερειάρχης ο κ Σπανός, και αντιπεριφερειάρχης ο κ Τασιος, και δήμαρχος Καρπενησίου ο κ Σουλιώτης. Όσο και να μην σας αρέσει.. Με αυτούς πρέπει να συνεργαστείτε για να μας στηρίξουν στο θέμα μηχανικού, και σε άλλα σημαντικά θέματα. (Αυτό για να μην γίνονται έξοδα για πετρέλαια πηγαίνοντας μια στην Άρτα και μια στα Γιάννενα, και Καρδίτσα. )

*Μας έχετε δείξει πως σας ενδιαφέρει προσωπικά η άσκοπη σπατάλη των οικονομικών του δήμου μας.... Δεν πιστεύουμε πως αληθεύει αυτό που κυκλοφορεί στα χωριά πως βάλατε κόκκινη........ γραμμή στο Μέγδοβα για το Καρπενήσι, είναι επιεικώς απαράδεκτο και μόνο ηλίθιο μπορεί να χαρακτηριστεί. Είδατε τι πάθατε με το ΚΤΕΛ, ανακοινώσατε δρομολόγιο απ' το Ραπτόπουλο για Αγρίνιο και κόπηκε απ'το Καρπενήσι, αυτό ήταν μια προειδοποίηση......(ίσως)

*Προσωπικά αναρωτιέμαι γιατί γίνονται όλα αυτά??? Δεν νομίζω πως αυτός ο τόπος είχε ανάγκη από "φωτογράφο" και "ποιητή" του Facebook.... και επίσης κατά την δικιά μου γνώμη ούτε και για αλλαγή δημάρχου..... 

2 σχόλια:

  1. Τα σχόλια της στήλης αυτής αλλά και όποιων αναγνωστών μας, τα δημοσιεύουμε και δεν σημαίνει ότι τα υιοθετούμε. Αν κάποια από αυτά θίγουν πρόσωπα ζητούμε να διορθώνονται όπως έγινε και με τα ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε ένα sait ενημερωτικό και χρήσιμο για όλους με σεβασμό στην έγκυρη και έγκαιρη είδηση και στους συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...