Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους τους όπου γης Ευρυτάνες αδελφούς.
Μετά από καιρό η στήλη μας επιστρέφει με λιγοστά σχόλια της επικαιρότητας στον τόπο μας και έπεται συνέχεια. Καλή ανάγνωση.


*Πολύ σωστή η απόφαση του Δήμου Αγράφων, με την εφαρμογή του κανονισμού που αφορά την τήρηση της καθαριότητας και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Σεβασμός στο παρθένο περιβάλλον του τόπου μας και υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής συνείδησης για να κρατήσουμε τον Δήμο μας, ως έναν από τους καθαρότερους στην Ευρώπη και ως τον καλύτερο προορισμό επισκεπτών στην πατρίδα μας. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.


*Κόντρα και μάλιστα δυνατή, φαίνεται πως έχουμε στον Δήμο Αγράφων, μεταξύ των κρατούντων. Όπως μου είπαν έγκυρες πηγές το άδειασμα του πρώτου σε ότι αφορά την ανάθεση δικαστικών υποθέσεων, ενόχλησε και δεν θα σταματήσει εκεί, καθότι διαφαίνεται συνέχεια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι 2 μέχρι στιγμής αντιδρώντες αναμένεται να γίνουν περισσότεροι σε σημαντικά θέματα που θα έλθουν προς ψήφιση στο Δ.Σ.

*Πάντως ένα χρόνο μετά τις εκλογές και 9 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διακυβέρνηση του Δήμου Αγράφων, η κατάσταση στον Δήμο είναι απελπιστική παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που γίνονται για αρκετά θέματα.  Απαιτείται περισσότερη δυναμική και ισχυρότερος παρεμβατικός τρόπος στην διεκδίκηση λύσεων σε πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα.

*Δυστυχώς στο Δήμο Αγράφων κάθε χρόνο και λιγοστεύουμε ως πληθυσμός. Η κατάσταση είναι όπως φαίνεται μη αναστρέψιμη και οι προβλέψεις για τα επόμενα 20 χρόνια δυσοίωνες.  «Ωστόσο», μου είπε κάποιος προχθές, «στον ευλογημένο τόπο μας, συνεχίζουμε να ζούμε κρατώντας Θερμοπύλες κάποιοι  που επιλέξαμε συνειδητά να μείνουμε στην γενέθλια γή μας, με πολλές στερήσεις και εν μέσω πολλών προβλημάτων. Η Δημοτική Αρχή όσο μπορεί πασχίζει, όμως θα θέλαμε να δώσει βαρύτητα στους μεγαλύτερους στην ηλικία συνδημότες μας, που τούτες τις δύσκολες μέρες έχουν ανάγκη, απλών πράξεων, όπως μια επίσκεψη αγάπης, μια καλημέρα ή έστω ένα τηλεφώνημα, που δεν στοιχίζει τίποτα», κατέληξε στην κουβέντα του ο φίλος και είχε δίκιο.

*Πολλά μπράβο ανήκουν σε όλους τους αρμοδίους φορείς της Ευρυτανίας, για το επίτευγμα του αμόλυντου από κορωναϊό Νομού μας. Πρόκειται για μια πρωτιά που θα έχει πολλά και ουσιώδη θετικά αποτελέσματα στην πορεία του χρόνου για την πολύπαθη τοπική κοινωνία και οικονομία μας. Τζάμπα ο φόβος κάποιων περί του αντιθέτου και άκρως λυπηρή η αισχρή παραπληροφόρηση που έγινε, με την έναρξη του θέματος αυτού, εις βάρος κάποιων προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...