Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΜΜΕ

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, σχετικά με την αιφνιδιαστική έλευση τριακοσίων δέκα οκτώ (318) λαθρομεταναστών στο Καρπενήσι και την διαμονή τους σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης, ο τοπικός συριζα είχε το θράσος να εκδώσει ανακοίνωση – λίβελλο .............., κατά των τοπικών αρχών και κατ’ επέκταση κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, για την πλήρη αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μας κατηγορεί για ξενοφοβικό και ρατσιστικό λόγο, χωρίς κανένα σεβασμό στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και στην διαφορετική άποψη, που είναι η βάση των συνταγματικών δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.
Δεν επιτρέπουμε σε κανένα και ιδιαίτερα στον υποκριτικό συριζα, να αμφισβητήσει τα Δημοκρατικά, Φιλόξενα και Αλληλέγγυα αισθήματα των Ευρυτάνων σε κάθε πρόσφυγα και αναξιοπαθούντα, τα οποία έχουν αποδείξει πολλάκις και με κάθε τρόπο στο παρελθόν και συνεχίζουν να αποδεικνύουν.
Τους πληροφορούμε όμως ότι στην προκείμενη περίπτωση, ουδεμία σχέση έχουν με πρόσφυγες και αναξιοπαθούντες ανθρώπους, αλλά με πραγματικούς παράνομους εισβολείς στην χώρα, γεγονός που μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του τόπου μας και της πλειοψηφίας των πολιτών με κάθε τίμημα.
Επειδή όλοι όμως έχουμε παρελθόν σ’ αυτόν τον τόπο και επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει πλέον το ρόλο του καθένα στην τοπική κοινωνία, επιβάλλεται ο τοπικός συριζα να γνωρίζει:
1.Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, είναι γερά θεμελιωμένη στην Ελλάδα του 2020 και εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα και ιδιαίτερα την ελευθερία της έκφρασης.
2.Κανένας νουνεχής πολίτης δεν ξεχνά ότι ο σύριζα, ως κυβέρνηση, δημιούργησε το πρόβλημα, διαφημίζοντας την Ελλάδα σαν ξέφραγο αμπέλι και αλάνα των παιχνιδιών του Ερντογάν και των τούρκων δουλεμπόρων.
3.Κανένας πολίτης δεν ξεχνά ότι με πόση ευκολία ο συριζα, χαρακτηρίζει την διαφορετική άποψη επί του θέματος, ρατσιστική και ξενοφοβική και την αγάπη προς την πατρίδα, ακροδεξιό εθνικισμό, νοσταλγώντας προφανώς την διεθνιστική δημοκρατία του μεγάλου πατερούλη (ως γνήσια ιδεολογικά εγγόνια του).
4.Κανένας πολίτης δεν ξεχνά ότι ο συριζα ως κυβέρνηση, δεν κατάφερε «να βάλει μία πέτρα απάνω στην άλλη», στην τοπική οικονομία και κοινωνία και έχει το θράσος να μας ζητάει και τα ρέστα.
5.Κανένας πολίτης δεν ξεχνάει, την καταστροφική φοροεπιδρομή της κυβέρνησης του συριζα και τον ευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
6.Κανένας πολίτης δεν ξεχνάει, το όργιο ρουσφετιού και του βολέματος των ημετέρων και την διάλυση του κράτους σε όλα τα επίπεδα.
7.Κανένας πολίτης δεν ξεχνάει τον εκφοβισμό της κοινωνίας από τους ρουβίκονες, μπαχαλάκιδες και λοιπούς αστέρες της άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς, την ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής τρομοκρατών και λωποδυτών, με την ανοχή της κυβέρνησης του συριζα.
8.Κανένας πολίτης δεν ξεχνά την αλαζονεία και τις «ψευτομαγκιές» των στελεχών του συριζα, σε βάρος κάθε διαφωνούντα με τις θέσεις του.
9.Πρέπει να το αντιληφθούν επιτέλους στο συριζα, ότι η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει και αποτελούν θλιβερή μειοψηφία και κατά δική τους ομολογία την αριστερά του τίποτα.
Κλείνοντας, τους πληροφορώ, ότι δεν «δίνω δεκάρα τσακιστή», για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που προσπαθεί να μου αποδώσει ο τοπικός σύριζα, δηλώνοντας για άλλη μια φορά, η πορεία του καθένα μας, καταγράφεται συνεχώς και κρίνεται από τον ποιό δίκαιο κριτή, τον υπέροχο και περήφανο λαό της Ευρυτανίας μας.


ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 
«Με αφορμή δημοσίευμα και τις βαρύγδουπες δηλώσεις του βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργου, “Πολιτική δίωξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η αποστρατεία Γιάννη Κατσαρού το 2015”, θεωρούμε αναγκαίο να  ενημερώσουμε κάθε  ενδιαφερόμενο αλλά κυρίως τους συμπολίτες μας:
     Οι κρίσεις , οι  προαγωγές  και τα άλλα συναφή θέματα που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας (ΕΛΑΣ-Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα) ανήκουν σε ειδικό θεσμικό πλαίσιο, όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως.
 -Τα αντικειμενικά κριτήρια των τακτικών ετήσιων κρίσεων προαγωγών και αποστρατειών  είναι ο χρόνος υπηρεσίας, ο χρόνος υπηρεσίας σε συγκεκριμένη θέση, οι σπουδές, οι ειδικές γνώσεις ,η υπηρεσιακή απόδοση, τα οποία τίθενται στη διάθεση του Ανώτατου Συμβουλίου του Σώματος, το οποίο τελικά και αποφασίζει, μακριά από κάθε εξωτερική παρέμβαση.
-Στις τακτικές κρίσεις Αξιωματικών ΕΛΑΣ τον Μάρτιο 2015 κρίθηκαν 73 Αστυνομικοί Διευθυντές εκ των οποίων οι 37 προήχθησαν και οι 36 αποστρατεύτηκαν ως ευδοκίμως τερματίσαντες την υπηρεσία τους, μεταξύ των οποίων και ο Αστυν.Δ/ντής Ευρυτανίας κ. Γιάννης Κατσαρός.
-Συνηθίζεται και προβλέπεται από τους νόμους και τους κανονισμούς οι αποτρατευθέντες, που δεν συμπληρώνουν 35ετία να καταφεύγουν στα αρμόδια Συμβούλια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για να λάβουν επόμενους βαθμούς με την παράλληλη οικονομική αναβάθμιση.
            -Στην συγκεκριμένη περίπτωση και οι 32 αποστρατευθέντες που κατέθεσαν ενστάσεις (πλην των 4 που είχαν συμπληρώσει 35ετία) δικαιώθηκαν λαμβάνοντας τους 2 επόμενους βαθμούς που δικαιούνταν όπως και ο κ. Γιάννης Κατσαρός.
 Η Κομματική μας Οργάνωση ουδεμία σχέση είχε και έχει με κρίσεις, προαγωγές και μεταθέσεις των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και όχι μόνο. Δεν είναι στη λογική μας η ανάμιξη σε διαδικασίες που αφορούν τη λειτουργία του Δημοσίου. Υπάρχει η φυσική και πολιτική ηγεσία που αποφασίζει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.
  -Τώρα αν ο αποστρατευθείς κ. Κατσαρός , “προστατευόμενος” από τον κ. Βουλευτή Ευρυτανίας, αισθάνεται διωχθείς  για κάποια  πολιτικοκομματική δράση , ο ίδιος πιθανόν να γνωρίζει πως και γιατί ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Παλιότερα ίσως να συνέβαιναν τέτοια και χειρότερα, όπως και ο ίδιος ο Βουλευτής, κ. Κοντογιώργος, παραδέχεται με την ανακοίνωσή του, “…οι ενέργειες αυτές…Αποτελούν επιστροφή στο σκοτεινό παρελθόν της εκδικητικότητας του κομματισμού και του διχασμού της κοινωνίας.” Σαφέστατα ο κ. Βουλευτής εννοεί και ομιλεί για κάποιες περασμένες δεκαετίες που άλλοι κυβερνούσαν τη χώρα πλην του ΣΥΡΙΖΑ, και για δυο δεκαετίες τουλάχιστον ο ίδιος έπαιζε πρωταγωνιστικό λόγο και ίσως κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια..!
Οι εποχές όπου  οργανώσεις, παράγοντες, πολιτευτές αποφάσιζαν επί ζωής και θανάτου των πολιτών και που διέσυραν και διαπόμπευαν στις πλατείες με σημαίες «εξυπηρετούμενους» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...