Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Επιτέλους, τέλος στην ταλαιπωρία των διερχομένων για Αγρίνιο – Απεράντιο, διαμέσου Κρέντης. - Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το έργο στα «Ακόνια»

Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν, αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, τέλος καλό όλα καλά. Κάπως έτσι έγινε με το έργο για την προστασία των πρανών του επαρχιακού οδικού δικτύου, Κρέντη – Κρυονέρι, στη θέση «ΑΚΟΝΙΑ».  

Το εν λόγω έργο που ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς, τον Απρίλιο του 2016, προϋπολογισμού 550.000,00 €, αφορούσε την κατασκευή των απαιτούμενων τεχνικών και διαμορφώσεων για την αποκατάσταση της ασφαλούς βατότητας του οδικού τμήματος, αφενός μεν λόγω των συνεχών βραχοκαταπτώσεων από το ανάντη απότομο πρανές και αφετέρου λόγω του μεταβλητού και σε πολλά σημεία ανεπαρκούς λειτουργικού πλάτους του οδοστρώματος, βελτιώνοντας σημαντικά την οδική ασφάλεια στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.








Έστω και μετά από την πάροδο 3 περίπου χρόνων, από την έναρξη των εργασιών, προχθές από τον ανάδοχο παραδόθηκε σε κυκλοφορία δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών που αναγκάζονταν να περάσουν ή από παρακείμενο χωματόδρομο ή δια μέσου Φτερόλακας, για Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Απεράντιο.

Ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθούν και οι παρεμβάσεις στο οδόστρωμα με την κατασκευή ασφάλτου και των απαραίτητων προστατευτικών. Μέχρι τότε χρειάζεται προσοχή από τους διερχομένους οδηγούς. 

Όπως και να έγινε πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό έργο της Αντιπεριφέρειας Ευρυτανίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...