Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ανάδοχος για τη συντήρηση του δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι & Αγρίνιο – Θέρμο

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η «ΟΔΟΣ ΑΤΕ» αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος της μεγάλης εργολαβίας προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση  – αποκατάσταση της Εθνικής Οδού Αγρίνιο-Καρπενήσι & Αγρίνιο – Θέρμο. Με έκπτωση 63,45% η «ΟΔΟΣ ΑΤΕ» κατάφερε μεταξύ επτά συμμετεχόντων στο διαγωνισμό να αναδειχθεί μειοδότης του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η «ΟΔΟΣ ΑΤΕ» μειοδότησε στο γιγαντιαίο πρόγραμμα ύψους 42εκατ.ευρώ ασφαλτοστρώσεων σε 127 δρόμους της Αθήνας, καθώς επίσης και στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της Πατρών – Πύργου προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιήσει το Υπουργείο Υποδομών μέχρι την κατασκευή του νέου αυτοκινητοδρόμου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στη συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 38 Αγρίνιο-Καρπενήσι & Αγρίνιο – Θέρμο, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μήκους περίπου 87 χλμ. Οι εργασίες, που προβλέπεται να εκτελεστούν, αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών – βλαβών της Ε.Ο. για την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση (οι εργασίες αυτές αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό και κύριο – βασικό στοιχείο του έργου), στην άρση της επικινδυνότητας σε τμήματα της καθώς και στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών, λόγω καιρικών συνθηκών. Στο πλαίσιο της εργολαβίας θα γίνουν χωματουργικές , τεχνικές και εργασίες πρασίνου, όπου απαιτείται καθώς και εκτεταμένες ασφαλτικές εργασίες με συντήρηση των υφισταμένων φθαρμένων ή ολισθηρών τμημάτων.

sinidisi.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...