Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Νέο τεύχος Μικροχωρίτικα Γράμματα & Ημερολόγιο 2024

 Αγαπητοί Μικροχωρίτες & Αγαπητές Μικροχωρίτισσες, 

Φίλοι & Φίλες του Χωριού μας, 

 Σας γνωστοποιούμε ότι κυκλοφόρησε το νέο τεύχος των “Μικροχωρίτικων Γραμμάτων” για την περίοδο Ιανουαρίου  – Δεκεμβρίου 2023 & επισυνάπτεται στο παρόν email.

Το νέο τεύχος σηματοδοτεί την γ’ περίοδό του, καθώς μετά από απουσία μερικών χρόνων επιστρέφει στην έντυπη έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα. Τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” ανανεώνονται στην εμφάνιση αλλά και στο περιεχόμενό τους, στην προσπάθεια της συντακτικής ομάδας να παράγει πλούσιο και πρωτότυπο υλικό που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των αναγνωστών και του τόπου μας.

 Ταυτόχρονα, Η Αδελφότητα Μικροχωριτών εξέδωσε το Ημερολόγιό της για το 2024. Τα ημερολόγια είναι αποτέλεσμα της προσωπικής εργασίας των μελών του ΔΣ και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν απευθείας τους σκοπούς του συλλόγου. Είναι διαθέσιμα στο πωλητήριο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Μικρού Χωριού και πωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ.

Τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” σε έντυπη μορφή είναι διαθέσιμα στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Μικρού Χωριού και τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να τα προμηθεύονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα, τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” αναρτώνται στο site μας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του περιοδικού. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην έκδοση του περιοδικού, που συνέβαλαν με κείμενα, με συμβουλές αλλά και με άλλους τρόπους και όσους διαβάζουν το περιοδικό και στηρίζουν την Αδελφότητα Μικροχωριτών με κάθε μέσο.

 Αναμένουμε την ανατροφοδότησή σας και τις επισημάνσεις σας, καλή χρονιά & καλή αντάμωση στο Μικρό Χωριό.

 

Με εκτίμηση, 

το Δ.Σ. της Αδελφότητας Μικροχωριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...