Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση Συνταξιούχων στη Λαμία


Μια από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Λαμία, από τους συνταξιούχους του ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕ, στην πλατεία Πάρκου, στο πλαίσιο των κοινητοποιήσεων που προγραμμάτισε για το επόμενο διάστημα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν συνταξιούχοι από όλους τους νομούς της περιφέρειας Στερεάς, (Ευρυτανία) που έφτασαν με λεωφορεία
Η κατάμεστη πλατεία δονήθηκε από τα συνθήματα και τις διαμαρτυρίες των συνταξιούχων που, με την αγωνιστικότητά τους, έγιναν για μια φορά ακόμα, πρότυπα ασυμβίβαστης πάλης για τα δικαιώματα των ανθρώπων της δουλειάς.
Μετά τις ομιλίες των εκπροσώπων των διάφορων κλάδων, οι συγκεντρωμένοι ενέκριναν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, και έκαναν πορεία μέχρι το τα γραφεία του Περιφερειάρχη όπου, οι επικεφαλής, του το επέδωσαν και είχαν μια σύντομη συνάντηση μαζί του.

Ο κ. Μπακογιάννης περιορίστηκε στο να εκφράσει την «κατανόησή του» φροντίζοντας να διευκρινίσει ότι «δεν έχει αρμοδιότητα στο θέμα», υποσχόμενος να βάλει τα θέματα των συνταξιούχων στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...