Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Στον Άγιο Αθανάσιο Πολυδρόσου ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος

Με ξεχωριστή λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Β΄ Κυριακή των Νηστειών, 27 Μαρτίου 2016, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.
Πλήθος Ευρυτάνων από πολλές περιοχές της Αθήνας, αλλά και εκπρόσωποι Ευρυτανικών Συλλόγων και φορέων, κατέκλυσαν το Ναό τιμώντας με εκκλησιαστική ευπρέπεια και σεβασμό, τον νέο Μητροπολίτη Καρπενησίου, σε μια ενορία όπου το ευρυτανικό στοιχείο είναι έντονο.









 Τον Άγιο Καρπενησίου, πλαισίωσαν στο θυσιαστήριο, ο π. Λάμπρος Ανδρεάκης, οι συνεφημέριοί του π. Μανουήλ και π. Παναγιώτης, οι Ευρυτάνες στην καταγωγή ιερείς π. Δημήτριος Σκόνδρας, π. Ιωάννης Διώτης, π. Ιωάννης Λάμπρου, ο Ιερομόναχος Γρηγόριος και από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων π. Ευάγγελος Φεγγούλης. Επίσης παραβρέθηκαν στην εορταστική και ευλογημένη αυτή σύναξη, ως ευλαβείς προσκυνητές, ο Πρόεδρος της ΟΕΣ Χρήστος Αρβανίτης, ο Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Κώστας Παπαδόπουλος, ο Γραμματέας της Ένωσης Ευρυτάνων Επιστημόνων Απόστολος Αβράμπος, οι Πανεπιστημιακοί κ. Ηλίας Τζιώρας και Κλεομένης Κουτσούκης, ο κ. Παναγιώτης Βλάχος, ο κ. Δημήτρης Φαλλής, ο κ. Παύλος Νταλλής, ο Πρόεδρος Ανατολικοφραγκιστιανών Κώστας Κουτσούμπας, εκπρόσωποι Ευρυτανικών Συλλόγων και φορέων και πλήθος Ευρυτάνων, που προσήλθαν άπαντες να ευχηθούν στον νέο Επίσκοπο της Ευρυτανίας, ΑΞΙΟΣ και ευλογημένος.  Η καθόλα ευλογημένη Β΄ Κυριακή των Νηστειών, στην Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, έκλεισε με τον οικοδεσπότη π. Λάμπρο Ανδρεάκη, να δωρίζει στον Σεβασμιώτατο, μετά υικών ευχών μια ποιμαντορική ράβδο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...