Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. Αγράφων με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη Θα συζητηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού και θα συγκροτηθεί Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, στις 16:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Έγκριση 1ου ΑΠΕ –Τακτοποιητικού του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΚ ΜΑΡΑΘΟΥ»(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
2. Έγκριση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2016 (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Τάκης).

3. Έγκριση πρόσληψη προσωπικού με 3μηνες συμβάσεις για την κάλυψη αναγκών στα πλαίσια της πολιτικής πυροπροστασίας του Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Κων/νος).
4. Έγκριση μετακίνησης και εξόδων μετακίνησης του Δημάρχου και Αντιδημάρχων στην Διημερίδα μεταξύ ΚΕΔΕ και Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 14-15 Απριλίου 2016(Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Τόλης Γεώργιος).
5. Λήψη απόφασης και ψήφιση πίστωσης για παράθεση γεύματος προς τιμήν του νέου Μητροπολίτη Ευρυτανίας κ.κ. Γεωργίου(Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής).
6. Επιχορήγηση της «ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» για την έκδοση Πρακτικών του Ιστορικού Ερευνητή και Συγγραφέα κ. Ιωάννη – Αναργύρου Μαυρομύτη καθώς και Ποιητικής Συλλογής του Κερασοβίτη ποιητή Ιωάννη Μήτσιου(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Κων/νος).
7. Πρόσβαση του Δήμου Αγράφων στη Υπηρεσία Internet Banking της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EYROBANK ERGASIAS A.E.»(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Τάκης).
8. Έγκριση Προγράμματος Θερινών Εκδηλώσεων 2016 (Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος Βασιλική Φεγγούλη).
9. Γνωμοδότηση για την ίδρυση Τμημάτων Ένταξης στο Γυμνάσιο Κερασοχωρίου (Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος Φεγγούλη Βασιλική).
10. Γνωμοδότηση για την ίδρυση Τμημάτων Ένταξης στα Δημοτικά Σχολεία Δυτ. Φραγκίστας και Παλαιοκατούνας (Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος Φεγγούλη Βασιλική).
11. Παράταση Προγραμματικής Σύμβασης για το γραφείο ανταποκριτή του ΟΑΕΔ στο Δήμο μας (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Κων/νος).
12. Ορισμός μελών του Δήμου Αγράφων στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Δ.Π.)LEADER) (Εισηγητής:  Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής).
13. Αριθμός αδειών και θέσεων άσκησης Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου στο Δήμο Αγράφων(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κατσιάδας).
 14. Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κατσιάδας).
15. Επεκτάσεις Δημοτικού Φωτισμού(Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής).

16. Ανανέωση αδείας Στάσιμου Εμπορίου(Καντίνα) στο όνομα της κ. Ελένης Λαθύρη(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κατσιάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...