Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Άλλη μια σωτήρια παρέμβαση από το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας - Εντόπισαν και διέσωσαν αγνοούμενη στον Άγιο Νικόλαο

Με 11 μέλη συμμετείχε η ομάδα δράσης του σωματείου σε νυχτερινές έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενης στο χωριό Άγιος Νικόλαος του δήμου Καρπενησίου.
Η ομάδα κινητοποιήθηκε άμεσα έπειτα από ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος από το αστυνομικό τμήμα Καρπενησίου.
Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν 11 μέλη του σωματείου τα οποία συμμετείχαν μέχρι τις 2:00 τη νύχτα στις έρευνες σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία Καρπενησίου, την αστυνομία, συγγενείς και χωριανούς της αγνοούμενης.



Οι νυχτερινές έρευνες απέβησαν άκαρπες και η επιχείρηση άρχισε ξανά με το πρώτο φως της επόμενης μέρας.
Από την ομάδα συμμετείχαν πάλι 7 μέλη καθώς επίσης αστυνομικοί, πυροσβέστες, χωριανοί και συγγενείς της.
Συγκροτήθηκαν 3 ομάδες οι οποίες άρχισαν τις έρευνες ξανά από το σημείο που είχαν δει την αγνοούμενη τελευταία φορά κάποιοι χωριανοί της.
Μετά από 5 ώρες και αφού οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μεγαλύτερη ακτίνα, η αγνοούμενη βρέθηκε καλά στην υγεία της.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορείο σε κεντρικό δρόμο όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Καρπενησίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των ερευνών όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς Πυροσβεστική, αστυνομία, οι εθελοντές χωριανοί καθώς και τα μέλη του σωματείου μας, είχαν πολύ καλή συνεννόηση αξιολογώντας και εκτιμώντας όλες τις πληροφορίες που συλλέγονταν για την εξέλιξη των ερευνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...