Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Λαμία: Χειροπέδες στα αδέλφια που "άνοιγαν" ταξί και άλλα αυτοκίνητα!

Περίπου 20 περιπτώσεις έχουν εξιχνιάσει, μέχρι τώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, ενώ είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλες στο ενεργητικό τους...
Ο λόγος για δυο αδέλφια ρομά, ηλικίας 34 και 31 ετών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ταξιτζήδων, αφού πολλά από τα αυτοκίνητα που διέρρηξαν ήταν ταξί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άνοιγαν και άλλα όταν έβρισκαν την ευκαιρία.
Χτυπούσαν νύχτα και κυρίως δρούσαν στη νότια πλευρά της πόλης, όπου και διέμεναν. Με κατσαβίδι, σφυρί, ή άλλο αντικείμενο, έσπαγαν συνήθως το φινιστρίνι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έψαχναν το ντουλαπάκι για χρήματα ή έπαιρναν ότι άλλο έβρισκαν.

(Στην επόμενη φώτο βλέπετε ταξί που χτύπησαν το βράδυ της Τρίτης)


Το βράδυ της Τετάρτης όμως η "δουλειά" για τα δυο αδέλφια στράβωσε. Πήγαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο στο Παγκράτι, κοντά στην εκκλησιά των Αγίων Αποστόλων. Ο ιδιοκτήτης όμως τους κατάλαβε και βγήκε έξω από το σπίτι για να τους αποτρέψει. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν αμέσως κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δυο, λίγη ώρα αργότερα, ενώ σήμερα το μεσημέρι πέρασαν χειροπέδες και στον άλλο.
Τα δυο αδέλφια θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για κλοπές κατά συρροή. Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε αν θα προφυλακιστούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ένα ακόμη ερωτηματικό είναι αν υπάρχουν και συνεργοί, αφού το βράδυ της Τετάρτης αναφέρθηκε και άλλο "χτύπημα" στην οδό Πατρόκλου, μετά την απόπειρα στο Παγκράτι και την επεισοδιακή σύλληψη του ενός από τους δυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...