Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ευχαριστίες Δήμου Αγράφων στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού, για την επιχορηγούμενη τριήμερη επίσκεψη των Ιατρικών Κλιμακίων στο Δήμο

Κινητές Ιατρικές Μονάδες βρέθηκαν στο Δήμο μας από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2016, και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα (ΤΚ)  Γρανίτσας, παρέχοντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Απεραντίων και Ασπροποτάμου.  

Στο πλαίσιο της αποστολής τους, διενεργήθηκαν είκοσι τεσσάρων (24) ειδών δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ενημερωτικές ομιλίες, ενώ τα ιατρικά κλιμάκια ήταν στελεχωμένα από δέκα έξι (16) διαφορετικές ειδικότητες ιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το τριήμερο εξετάστηκαν δωρεάν πάνω από 350 Δημότες.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Γρανίτσα, το κλιμάκιο των ιατρών επισκέφτηκε η αρμόδιος Αντιδήμαρχος υγείας Βάσω Φεγγούλη, αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Τάκης και Απ. Μάκκας καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι. 
Ο Δήμος Αγράφων ευχαριστεί θερμά τόσο το ιατρικό, παραϊατρικό προσωπικό και τους συντελεστές της αποστολής των Κινητών Ιατρικών Μονάδων της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού, όσο και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ευγενική χορηγία της αποστολής του καθώς και για την επιλογή της περιοχής του Δήμου μας που τόσο ανάγκη χρίζει ενίσχυσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...