Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

BikeOdyssey 2016 στην Ευρυτανία

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου ο φετινός ποδηλατικός αγώνας BikeOdyssey, με τερματικό σταθμό στη Ναύπακτο.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διαδρομή του αγώνα περνούσε από την Ευρυτανία και είχε στάσεις σε Άγραφα και Κρίκελλο.
Το 3 στάδιο Πύλη – Άγραφα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου  και όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ απαιτητικό για τους αθλητές αφού είχαν να διανύσουν μία απόσταση 82,78 χλμ. με 3.343 μ υψομετρικές διαφορές. Η υψηλή θερμοκρασία των 30ο C δυσχέρανε ακόμα περισσότερο το έργο των αθλητών.


Στο τέρμα τους υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων κ. Απόστολος Μάκκας και κ. Βάσω Φεγγούλη, όπου έκαναν και την απονομή των μεταλλίων.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά για την υποστήριξη το Δήμο Αγράφων, τον Τοπικό Εκπρόσωπο, την τοπική κοινότητα και για μία ακόμα φορά όλες τις επιχειρήσεις που τους φιλοξένησαν και ιδιαίτερα τον Ξενώνα «Κυρά-Νίκη», τον ξενώνα ο «Πύργος» και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνα της κας Πόπης Γατή.
Την επομένη, Πέμπτη 23 Ιουνίου ακολούθησε το 4ο στάδιο Άγραφα – Κρίκελλο που ήταν και το πιο δύσκολο στάδιο ολόκληρου του αγώνα. Από το Κρίκελλο ξεκίνησαν για Αθανάσιο Διάκο 80 άτομα, τα οποία έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το όμορφο χωριό του πρώην Δήμου Δομνίστας.
Στο τέλος της διαδρομής του ποδηλατικού αγώνα στη Ναύπακτο δόθηκε το ραντεβού για του χρόνου, όπου οι τολμηροί αθλητές θα διασχίσουν μια νέα ποδηλατική οδύσσεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...