Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΔΥΟ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Τρείς νέες συμβάσεις έργων πολύ σημαντικών, που αφορούν το οδικό δίκτυο στην περιοχή των Αγράφων, υπογράφτηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς για την ΠΕ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα:
1.Υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου  με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΟΒΑΤΟ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» προϋπολογισμού 800.000,00€. Το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών σε μήκος συνολικά 3,5 χλμ, και αφορά την ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα των Αγράφων από το Τροβάτο μέχρι τα όρια του Νομού.


2.Υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΝΙΑΝΑ-ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΥΑΣ» προϋπολογισμού 1.200.000,00€. Το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών σε μήκος συνολικά 3,5 χλμ και αφορά την ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα των Αγράφων προς τα Επινιανά.
3.Υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΧΟΧΛΙΑ – ΒΡΑΧΑ - ΚΟΡΙΤΣΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ, (Τμήμα Βράχα - Κορίτσα Κλειστού)» προϋπολογισμού 1.355.174,87 € για την βελτίωση του οδικού άξονα ΒΡΑΧΑ – ΚΟΡΙΤΣΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ αλλά και εν γένει την βελτίωση του οδικού άξονα της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών (άρση καταπτώσεων, τεχνικά, οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, σήμανση, ασφάλεια) σε μήκος 5 χιλιομέτρων (Χ.Θ. 10+000 ΕΩΣ Χ.Θ. 15+000) στο τμήμα ΒΡΑΧΑ - ΚΟΡΙΤΣΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ αλλά και σε τμήματα του οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά
Η Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μπακογιάννη πιστή στο πρόγραμμά της χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για να πραγματοποιήσει σημαντικά έργα για την περιοχή. Έργα τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα της Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...