Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΟΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ


 Με μικρή προσέλευση κόσμου, (περί τα 300 άτομα), πραγματοποιήθηκε στον Τριπόταμο, το  28ο Αντάμωμα Ομοσπονδίας Ευρυτανικών  Συλλόγων. Σε ένα υπέροχο χώρο και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,  για μια κόμη χρονιά αντάμωσαν θύμισες, καλλιεργήθηκαν προσδοκίες, οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.





Η ευλογημένη αυτή σύναξη των Ευρυτάνων ξεκίνησε το πρωί με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας που τελέστηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τατάρνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, που ήταν πλαισιωμένος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγραίων π. Ευάγγελο Φεγγούλη και τους Ευρυτάνες Ιερείς που διακονούν στην Αθήνα, π. Δημήτριος Σκόνδρας και π. Δημήτριο Παπασπύρου.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε σε όλους η απουσία του Προέδρου της ΟΕΣ, αλλά και των επισήμων από την Θεία Λειτουργία, κάτι που επισήμανε αργότερα στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε στη θέση ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ, με το μήνυμα του Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου, με τον χαιρετισμό του Επιχωρίου Επισκόπου, του Προέδρου της ΟΕΣ κ. Χρήστου Αρβανίτη, του οικοδεσπότη Δημάρχου Αγράφων κ. Θ. Μπαμπαλή, του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιού και του Αντιδημάρχου Καρπενησίου κ. Κλ. Λάππα.
Ακολούθησε η απαγγελία του Ποιήματος του Ζαχαρία Παπαντωνίου (Η Βαβ μ) από τον Σπύρο Τσούρη, χοροί από το χορευτικό των Ευρυτάνων Φθιώτιδας και έκθεση φωτογραφίας και λαογραφίας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΟΕΣ παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο των Ευρυτάνων Αμερικής ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ κ. Ε. Νικοπούλου, κάνοντας ιδιαίτερη αν αφορά στην προσφορά των ομογενών αδελφών μας στην Ευρυτανία.
Κατά γενική ομολογία η φετινή εκδήλωση δεν είχε την επιτυχία παλαιοτέρων, όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν διπλάσια σε αριθμό, ενώ σχόλια ακούστηκαν και για το γεγονός ότι καθόλη την διάρκεια της παρουσίασης της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο, δεν παραβρέθηκε δίπλα του ούτε ένα άλλο μέλος από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣ και γιατί δεν ζητήθηκε να συμμετάσχουν στο ΑΝΤΑΜΩΜΑ, τα χορευτικά Τμήματα του Δημιουργικού Εργαστηρίου της Κρέντης, που εκπροσωπούν τον Δήμο Αγράφων σε πολλές εκδηλώσεις!!!
Τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους το Αντάμωμα, η Αντιδήμαρχος Αγράφων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Δ/ντης Ευρυτανίας Γιάννης Νικοπολίδης, ο Διοικητής του Α.Τ. Κερασοχωρίου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Και μια σύγκριση παλιότερων εκδηλώσεων όπου το Δ.Σ. δήλωνε δυναμικά "παρών" 


 

1 σχόλιο:

  1. Για λόγους δεοντολογίας, παρακαλώ να δημοσιεύσετε την απάντησή μου.
    Χρήστος Αρβανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...