Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΕΥΡΥΤΑΝΟΠΟΥΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με τα ιερά δεσμά του Γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, δύο - 2 Ευρυτανόπουλα, από την Κρέντη και τη Ανατ. Φραγκίστα.




Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Νέα Άμπλιανη, ο Κώστας Μάκκας του Σταύρου και της Θεοδώρας από την Κρέντη, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη.  Αξιοσημείωτο αυτού του γάμου το γεγονός ότι τη θέση των πολυτελών αυτοκινήτων, που συνήθως χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιπτώσεις την πήραν πολλά φορτηγά που «στολίστηκαν» δεόντως για να τιμήσουν τον Κώστα και την Ελένη, ένα πραγματικά ευτυχισμένο ζευγάρι. Μετά το μυστήριο ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι με τον Πάνο Κοτρώτσιο στο κλαρίνο και τον Νίκο Βλαχοδήμο στα τραγούδι, σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Λαμίας, με γλέντι και κέφι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Την επομένη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα, με τα ιερά δεσμά του Γάμου ενώθηκαν ο Θεμιστοκλής Σαρής από την ΑΣνατ. Φραγκίστα, με την εκλεκτή της καρδιάς του Θεοδώρα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε και γαμήλια τράπεζα, σε κοσμικό κέντρο, με τον Γιάννη Γκόβαρη, να ξεσηκώνει τους καλεσμένους σε ένα μοναδικό γλέντι που κράτησε μέχρι το βράδυ.

Ευχή μας να ζήσουν, να ευτυχήσουν με κάθε καλό στη ζωή τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...