Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ...
















Ανησύχησε αρκετούς η δημοσκόπηση στα Άγραφα και ας δηλώνουν κάποιοι το αντίθετο. Για την πληροφόρηση των αναγνωστών μας, ενημερώνουμε ότι η εν λόγω δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Εταιρεία «ΑΠΟΨΗ», έχει ήδη ολοκληρωθεί και τα πρώτα της στοιχεία κάνουν λόγο για αποτελέσματα από τις μετρήσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Εδώ όμως θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι η δημοσκόπηση δεν παραγγέλθηκε από την Δημοτική αρχή, παρότι το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα θετικό γι΄ αυτή.
Τώρα για εκείνους που αναφέρονται στα του Δήμου κάνοντας μάλιστα λόγω, ότι η σημερινή κατάσταση στον Δήμο δεν διαφέρει σε τίποτε από την προηγούμενη, η δημοσκόπηση θα τους διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Ο Δήμος με τα όποια προβλήματα υπάρχουν το παλεύει και μάλιστα πολύ καλά στα δύσκολα. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιες εσωτερικές διαφωνίες κάτι που είναι λογικό φυσικά μέχρι ενός σημείου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε το έργο της. Υπάρχουν θέματα αρκετά και σίγουρα προβλήματα που αναζητούν λύσεις.
Αυτά όμως δεν θα τα επιλύσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που αναφέρθηκαν στο ΓΚΑΛΟΠ, ούτε οι επιχειρούντες εξορμήσεις σε Άγραφα και Αθήνα και φυσικά ούτε και όσοι τυρβάζουν συνεχώς περί άλλων.
Τα προβλήματα δρομολογούνται και αντιμετωπίζονται με σχέδιο και δυναμική. Τα υπόλοιπα είναι για να εκφράζουν κάποιοι τον πόθο τους…

Όσον αφορά τις κόντρες στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, θα επανέλθω με πολλά νεότερα που θα προβληματίσουν πολλούς…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...