Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ένα ξεχωριστό “ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ” στη Λαμία, για Ευρυτάνες, Λαμιώτες και όχι μόνο...








Ποιος Ευρυτάνας δεν έχει πάει στη γειτονική Φθιώτιδα και δεν επισκέφτηκε το «Λιμεναρχείο» Ευρυτανίας στη Λαμία. Όσοι λοιπόν έχουν διαβεί το κατώφλι του, γνωρίζουν πολύ καλά σε τι ακριβώς αναφερόμαστε. 

Πρόκειται για το γνωστό σε όλους «Αραξοβόλι», ένα υπέροχο και από κάθε πλευρά ζεστό μεζεδοπωλείο, το γενικό κομάντο του οποίου το έχει ο άξιος “Καπετάνιος” του Κώστας Τασιός, ένας σπουδαίος άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια και απέραντη ευρυτανική λεβεντιά. Το «αραξοβόλι» που βρίσκεται στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 21 & Αγράφων, σ’ ένα ευχάριστο χώρο, με θαυμαστό ντεκόρ,  προσφέρει πάντα εκλεκτούς μεζέδες και παν απ΄ όλα, άψογη εξυπηρέτηση.

Σ’ ένα καθόλα φιλικό περιβάλλον, ο «Μάγος» των γεύσεων και οι συνεργάτες του, περιμένουν τους πελάτες τους για να τους γνωρίσουν τη λαχταριστή κουζίνα, αλλά και τη ζεστή, γνωστή σε όλους, ευρυτανική φιλοξενία. Στην ωραία αυτή ταβέρνα – μεζεδοπωλείο, μπορεί όποιος επιθυμεί να γευτεί και να απολαύσει ζωντανούς αστακούς, μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων, μαγειρευτά φαγητά, ψητά της ώρας, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σε πολύ καλές τιμές. Για να διαπιστώσετε αν έχουν έτσι τα πράγματα, αλλά και για καλά νηστήσιμα, «πιάστε λιμάνι» στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 21 & Αγράφων και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του καπετάνιου για ένα ονειρεμένο ταξίδι στους ωκεανούς της γεύσης και της απόλαυσης. Και κάτι τελευταίο. Ο Κώστας, δηλ. ο Καπετάνιος, πέραν των άλλων χαρισμάτων που έχει, υπήρξε στα σχολικά του χρόνια και ιεροσπουδαστής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την καλοσύνη του και τον καλό χαρακτήρα του. 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ
ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...