Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Στις 24 Απριλίου Τζάμπολ για 7ο Τουρνουά Μπάσκετ

Τη Δευτέρα 24  Απριλίου 2017 ξεκινάει το 7ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου. Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 στο Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας στο Δημαρχείο Καρπενησίου στην περιοχή Προφήτη Ηλία (τηλέφωνο επικοινωνίας: 22373-50043).
Ομάδες που δεν θα καταθέσουν εμπρόθεσμα τον πλήρη φάκελο συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτές. Κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και 15 αθλητές.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ από την ιστοσελίδα του δήμου . Η Υπεύθυνη Δήλωση κάθε αθλητή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από αντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Το Τουρνούα  Μπάσκετ του Δήμου αποτελεί πλέον ένα θεσμό στον Δήμο Καρπενησίου και διοργανώνεται φέτος για 7η συνεχή χρονιά. Τη διοργάνωση στηρίζουν εμπράκτως  τόσο οι δημότες των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων όσο και αθλητές από περιοχές εκτός Ευρυτανίας. Είναι μία σημαντική αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό χαρακτήρα που τονίζει  με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές του εθελοντισμού και προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες, ενώ παράλληλα δίνει το ερέθισμα –ειδικά σε νέους ανθρώπους- να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...