Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Όλες οι αρμοδιότητες της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Αγράφων Βάσως Φεγγούλη

Όλες οι αρμοδιότητες της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Αγράφων Βάσως Φεγγούλη είναι οι εξής:  
Α) στα Θέματα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, θεμάτων του Γραφείου του Δημάρχου Αγράφων
Β) στα θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων
Β) στα εν γένει πολιτιστικά θέματα του Δήμου Αγράφων
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ


Α) στα Θέματα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, θεμάτων του Γραφείου του Δημάρχου Αγράφων
*Αρμόδια για τη σωστή λειτουργία του Γραφείου Δημάρχου.
*Αρμόδια για τη σωστή λειτουργία του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
*Εισηγείται στον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου προγράμματα, δράσεις και δραστηριότητες που αφορούν την εικόνα του Δήμου.
*Συντονίζει σε συνεργασία με τους φορείς υλοποίησης, τον προγραμματισμό, την εκτέλεση και την προβολή των δραστηριοτήτων δημοσίων σχέσεων του Δήμου.
*Συνεργάζεται με το γραφείο Δημάρχου για τον συντονισμό των σχέσεων του Δήμου με εξωδημοτικούς φορείς. Ειδικότερα για την συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, την Περιφέρεια, άλλους δήμους, πρεσβείες, την Εκκλησία, πολιτιστικούς και κοινωνικούς οργανισμούς και φορείς.

Β) στα θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων
*Στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, του Δήμου Αγράφων είναι αρμόδια για τον προγραμματισμό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής, το σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του δήμου και την διαμόρφωση και προώθηση των αναγκαίων ρυθμίσεων και των απαιτούμενων μέτρων εφαρμογής.
* Εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο τα αναγκαία μέτρα για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τουριστικού τομέα και παρακολουθεί την απόδοσή του, ώστε να ενημερώνει σχετικά το δημοτικό συμβούλιο.
* Προτείνει προς το δημοτικό συμβούλιο της κατευθύνσεις για τη μελέτη και κατάρτιση προγραμμάτων τουριστικής υποδομής και ανάπτυξης του δήμου και για την προώθηση και λήψη μέτρων για την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων στον τομέα του τουρισμού.
* Συνεργάζεται με τους συναρμόδιους επαγγελματικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας για την εναρμόνιση των πολιτικών τους και το συντονισμό των δράσεων, με σκοπό την υποβοήθηση της τουριστικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού του δήμου.
* Συμμετέχει στις εκπροσωπήσεις του δήμου σε τοπικές, πανελλαδικές ή διεθνείς εκθέσεις που διοργανώνονται με θέμα τον τουρισμό, για την προβολή του δήμου και την προώθηση των τοπικών τουριστικών προϊόντων.
*  Σχεδιάζει και προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο διαφημιστικά προγράμματα και γενικά ενέργειες, που αφορούν την τουριστική προβολή και διαφήμιση του δήμου στο εσωτερικό και εξωτερικό, ιδίως με συμμετοχή σε εκθέσεις, ή διαφημίσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ή καταχωρήσεις σε έντυπα ή εκδόσεις τους ως και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο
*Προγραμματίζει την ανάπτυξη μόνιμων συνεργασιών με ντόπιους και ξένους επιχειρηματίες, για την προώθηση μιας ολοκληρωμένης τουριστικής προβολής του Δήμου Αγράφων, ως σημαντικού και σύγχρονου προορισμού, που μπορεί να ικανοποιήσει τις δύσκολες απαιτήσεις τού σημερινού επισκέπτη.

Β) στα εν γένει πολιτιστικά θέματα του Δήμου Αγράφων
*Έχει την εποπτεία, την ευθύνη και το συντονισμό επί των θεμάτων Πολιτισμού, των Πολιτιστικών Συλλόγων  και ειδικότερα, την υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Δήμου.

*Έχει την εποπτεία και την ευθύνη της λειτουργίας των Μουσείων και λοιπών πολιτιστικών εγκαταστάσεων και της ανάδειξης αυτών, όπως και της οργάνωσης των επισκέψεων σε αυτά.

*Σχεδιάζει και προτείνει τη μελέτη και εφαρμογή πολιτικών για ανάδειξη και προστασία πολιτιστικών αγαθών και σύγχρονων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο.
*Είναι αρμόδια για κάθε φύσεως δραστηριότητες στους τομείς των τεχνών, της λογοτεχνίας, των μνημείων, των βιβλιοθηκών και των εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, για τη διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, εκθέσεων έργων τέχνης, φεστιβάλ και άλλων πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ή για τη συμμετοχή του Δήμου σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στην ανωτέρω Δημοτική Σύμβουλο αναθέτουμε την υπογραφή «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ.88 του ν.3463/2006((Κ.Δ.Κ.) εγγράφων σχετικών με τους τομείς ευθύνης και εποπτείας της.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...